EXCLUSIV! Care este adevăratul nume al lui Dan Negru. Puțină lume știe despre originea numelui prezentatorului TV

Author: Alice Popescu
Actualizat: 19 ian 2023, 00:20

Dan Negru, adevarul despre numele lui

Dan Negru, supranumit si "regele audientelor", a povestit in excluisvitate pentru kanald.ro despre originea numelui sau.

A mai rămas o zi până la premiera celui mai simplu quizz show din istoria televiziunii, "Jocul cuvintelor", emisiune prezentata de nimeni altul decât "regele audientelor", Dan Negru. Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii! Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, vă putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, așadar, publicul vă avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei. 

Citeste si: EXCLUSIV! Dan Negru, despre una din cele mai valoroase moșteniri pe care vrea să o lase copiilor lui: "Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei!"

Dan Negru, dezvaluiri in exclusivitate despre numele lui intreg 

Dan Negru a vorbit în exclusivitate pentru kanald.ro despre quizz show-ul pe care îl vă prezenta începând din 20 aprilie, dar a făcut și câteva dezvăluiri despre el că și om.

În primul rand, ceea ce nu știau mulți oameni despre "regele audientelor", este faptul că numele lui întreg este Dan Cristian Negru.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Numele meu pleacă de Christos. Mama, stiu că tot timplu, mă suna de 25 de decembrie și îmi spunea "La mulți ani!" și nu înțelegeam de ce.

De ani de zile, de când sunt copil, îmi zic și în fiecare an îmi reamintește. Pai Cristian este de la Christos. Eu uit mereu că nu este un nume că Petru.", a dezvăluit Dan Negru, extrem de amuzat de aceasta situație.

Dan Negru despre mostenirea lasata copiilor sai

Citeste si: Interviu EXCLUSIV! Pariul de milioane al lui Dan Negru: "Aș pune un pariu cu toți realizatorii și aș scrie pe peretele tuturor televiziunilor: "Folosiți-vă creierul!"

Însă dincolo de televiziune, de reflectoare și de agitația de pe platourile de filmare, Dan Negru este un om mai mult decât simplu. Este un om care oricând s-ar întoarce la rădăcini. Prezentatorul "Jocul cuvintelor" a recunoscut că a moștenit pasiunea de a cultiva pământul de la bunicii și părinții lui:

"Ai mei au avut o viață mai complicata prin anii '50.

Au fost deportați prin Bărăgan. Am acasă niste hartii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niste terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tata în fiu.
Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani,"
a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate pentru kanald.ro.

 

Taguri: