Exclusiv! Care este cea mai mare temere a lui Călin Goia în legătură cu cei trei copii ai săi: "Sunt niste minuni și trebuie să ai grijă să nu le strici"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 aug 2023, 05:45

Care este cea mai mare temere a lui Calin Goia

Sursa: Captură YouTube

Solistul trupei Voltaj a vorbit in exclusivitate despre cea mai importanta meserie daca se poate numi asa, cea de tata.

Calin Goia, solistul trupei Voltaj este un tătic model și nu a unui singur copil, ci a trei minuni care au venit în viață lui și a partenerei lui de viață, Andreea, și cu care se mândresc din postura de părinți. Fetiță, cea mai mica din trio este răsfățată familiei, iar Calin nu ezita să dezvăluie faptul că prioritatea în viață sunt prichindeii și că totul s-a schimbat de când au venit pe lume.

Artistul are doi băieți, Petru, 15 ani și jumătate, și Tudor, 14 ani, iar în urmă cu șase ani soția i-a mai dăruit și o fetiță. 

Calin Goia, un tata model, implicat in cresterea celor trei copii ai sai

Solitstul trupei Voltaj recunoaste pentru wownews faptul ca are si o temere în calitate de părinte deoarece nimic nu contează mai mult pe lume decât comfortul și nu în calitate de bunăstare, ci mai mult cel psihologic și că ei să aibă un parcurs în viață echilibrat: "Cea mai mare temere a

mea și cea mai mare provocare este aceea că cei mici sunt niste minuni care trebuie modelate și trebuie să ai grija să nu le strici. Aceasta este temerea mea și preocuparea mea de zi cu zi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Copiii lui Calin Goia, prezenti la concertul de pe 8 Decembrie

Sper că fac o treaba buna, însă niciun părinte nu e perfect, însă e important să ne străduim și când aud acele reclame la TV în care zic petrece jumătate de ora cu copii, e trist să faci reclama la așa ceva. E cel mai important să fii în spatele lui și la un moment dat să tii distanta, dar să știe că se poate baza pe tine la nevoie.

Și după ce creste, cu liniștea asta emoțională, va fi foarte bine!

Calin Goia a mai dezvăluit că toți cei trei copii ai sai îi cunosc muzica, însă nu asculta neapărat ceea ce el canta, dar cel mai important este faptul că vor fi prezenți alaturi de el la Concertul de la Sala Palatului de pe 8 Decembrie. 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.