EXCLUSIV! Care este primul lucru pe care Maurice Munteanu îl face atunci când ajunge la filmările show-ului „Bravo, ai stil!”. Obiceiul inedit pe care juratul îl are

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 iul 2023, 13:08

Deoarece vrea să își facă poftele, dar să se și păstreze în formă, acesta face un compromis

Sursa: Facebook

Maurice Munteanu, unul dintre jurații emisiunii „Bravo, ai stil!”, și-a transformat pasiunea în meserie. Acesta a făcut o adevărată carieră din modă, iar cunoștințele sale sunt împărtășite concurentelor prin intermediul emisiunii de fashion. În cadrul unui interviu acordat exclusiv, Maurice Munteanu a dezvăluit care este primul lucru pe care îl face când ajunge la filmări.

Maurice Munteanu are un obicei pe care îl respectă cu sfințenie de fiecare dată când ajunge la filmările emisiunii „Bravo, ai stil!”. Acesta acordă o foarte mare atenție stilului de viață și nu se abate de la reguli indiferent de momentul zilei sau de ce face atunci.

Primul lucru pe care Maurice Munteanu îl face când ajunge la „Bravo, ai stil!”

Maurice Munteanu are nevoie de energie pentru o zi plină de filmări. Deoarece vrea să își facă poftele, dar să se și păstreze în formă, acesta face un compromis, și anume, își cumpără ceea ce vrea, dar varianta fără zahăr.

Întrebat care este primul lucru pe care îl face atunci când ajunge la filmările pentru „Bravo, ai Stil”, juratul a oferit un răspuns, în exclusivitate pentru kanald.ro, surprinzător: „Îmi iau o cola zero”. De când a slăbit mai bine de 20 de kilograme, acesta este foarte atent la stilul de viață

pe care îl are, iar evitarea zahărului face parte din rutina sa.

Citește și: EXCLUSIV! Cum arată meniul lui Maurice Munteanu, într-o zi obișnuită. Ce mănâncă juratul „Bravo, ai stil!”, după ce a slăbit 23 de kilograme

Cum moda este cel mai important lucru din viața lui, Maurice Munteanu a investit în câteva piese vestimentare și în anumite accesorii a căror valoare va crește în timp și care nu se vor demoda niciodată.

Adoră să fie impecabil din cap până în picioare și este atent la fiecare detaliu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Așa cum era de așteptat, juratul alege calitatea și nu cantitatea, motiv pentru care, în garderoba lui, se găsesc piese vestimentare și accesorii importante.

Cele mai scumpe piese vestimentare pe care le are „sunt o parka de la Celine și un smoking Saint Laurent”,  iar cel mai scump accesoriu este  „un ceas”

În ce crede Maurice Munteanu

Credințele oamenilor sunt diferite. Unii cred în Dumnezeu, alții în Univers, unii în astre, alții în propriul noroc, dar Maurice Munteanu nu crede în niciuna dintre ele.  Juratul emisiunii „Bravo, ai stil!” are încredere doar în știință și în educație.

Acesta nu este interesat nici de zodii, nici de cărțile de tarot sau în alte lucruri pe care oamenii se bazează.

„Ești superstițios? Care sunt superstițiile de care ții mereu cont?”, a fost întrebat Maurice Munteanu. „Nu. Cred foarte tare în știință. Nu cred în zodii, nu cred în tarot, în astrologii comparate. Cred în știință și în viitorul științei și al educației”, a răspuns acesta.