Exclusiv! Care este secretul dietei Grațielei Duban, prezentatoarea de la "Se strigă darul." Cum reușește să aibă o talie de viespe

Author: Alice Popescu
Actualizat: 23 sep 2022, 13:01

Cum se mentine slaba Gratiela Duban

Sursa: Instagram

Partenera de prezentare a lui Mihai Mitoseru de la "Se striga darul" recunoaste ca are gene bune, insa este si foarte atenta in ce priveste alimentatia.

Gratiela Teohari Duban este una dintre cele mai carismatice prezente feminine de pe micul ecran. Tânăra are o silueta de model și se poate mândri cu faptul că niciodată nu a pus un gram mai mult, asta și pentru că are foarte mare grija la felul cum arata. Chiar daca are filmări istovitoare de cele mai multe ori, nu se lasă prada micilor placeri culinare. În plus, recunoaște actriță, are noroc că nu îi plac dulciurile.

Citeste si: Exclusiv! Cum a fost cerută de soție Larisa Bulgari de către Adrian Iancu și cum arată inelul de logodnă: "Știam de inel, era în casa, dar nu l-am găsit"

Cum reuseste Gratiela Duban sa aiba o silueta de viespe

"Fac mișcare de trei ori pe săptămână, cate o ora și jumătate, nu exista să treacă săptămână fară sport.

Am grija la ce mănânc. Dar daca îmi este pofta să mănânc ciocolata, mănânc, am norocul că nu sunt atrasa de dulciuri, prefer să mănânc mâncare. Încerc pe cât posibil să am o dieta echilibrata și după un anumit program"
, a dezvăluit Gratiela în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De foarte multe ori admirata și întrebată despre parul ei, Gratiela nu face niciun secret în a povesti că nu are niciun ritual special în ce privește parul ei atât de lung și bogat, ci are foarte mare grija la cum îl îngrijește: "Nu fac mare lucru, am un băiat la care merg să mă vopsească de vreo 11 ani și care îmi cunoaște foarte bine parul. 

El are grija să nu mi-l arda. Folosesc  produse care hidratează și nu pun niciodată placa sau ondulatorul pe parul nespălat. Tata avea un par des și de la el îl moștenesc, a mai dezvăluit Gratiela pentru kanald.ro.

Citeste si: Exclusiv! Fiul Grațielei și al lui Andrei Duban pune voci pentru filmele de desene animate de la Disney și Netflix: "Este foarte dedicat în tot ce face"

Gratiela Duban si-ar fi dorit sa fie stewardesa 

Gratiela Teohari Duban prezinta alaturi de Mihai Mitoseru emisiunea "Se striga darul", însă de profesie, este actriță și poate fi văzută la teatrul Ion Creanga, însă daca nu ar fi ajuns să practice aceasta meserie pe care o îndrăgește din tot sufletul, ar fi optat pentru o cariera în psihologie sau ar fi încercat să fie stewardesa: "Când am dat la facultate, mă gândeam că daca nu reușesc să iau examenul, o varianta ar fi fost să devina stewardesa.

Acum, când mă gândesc cât de frica îmi este să merg cu avionul, nu-mi dau seama ce era în mintea mea atunci. O alta varianta era să dau la Psihologie. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?