EXCLUSIV Carmen de la Salciua, primele declaratii dupa divortul rasunator de Culita Sterp

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Oana Picerea
Actualizat: 19 sep 2018, 16:42

Carmen de la Salciua a facut astazi, in exclusivitate, primele declaratii despre divortul intens mediatizat, de Culita Sterp.

Carmen de la Salciua a facut astazi primele declaratii dupa divort, in exclusivitate la Teo Show. Aceasta a vorbit despre Culita Sterp si despre motivele pentru care au divortat.

Aceasta a mai adaugat faptul ca desi merg impreuna, in continuare, la evenimente pentru a canta impreuna, intre cei doi nu mai exista nicio sansa de impacare.

'' Din pacate asta a fost, nu regret nimic...

Foarte multe femei se regasesc in povestea mea. Foarte multe femei mi-au scris.

Nu stiu daca locul lui era langa mine, pentru ca eu sunt o femeie care daruiesc, totul dar la fel de repede plec cand nu mai e loc. Am purtat discutii interminabile. El nu intelegea multe lucruri: stabilitatea, increderea. 

Eu sunt o persoana geloasa, ca toate femeile. Usor ne-am pierdut, nu mai comunicam si relatia dintre noi a inceput sa scartaie. In ultima perioada devenisem doi straini care canta o melodie de dragoste. 

Intuitia feminina nu m-a inselat niciodata. Eu nu pot sa trec peste nesiguranta, peste infidelitati'', a spus Carmen de la Salciua.

Intrebata daca a avut vreodata dovezi concrete ca a fost inselata, aceasta a spus ca da, dar ca nu vrea sa vorbeasca mai multe despre asta.

Carmen de la Salciua a mai spus faptul ca se simte eliberata de faptul ca maine se va pronunta divortul.

''Imi doresc sa iubesc din nou. Siguratatea nu ma reprezinta. Si sa fiu iubita'' a mai adaugat aceasta.