EXCLUSIV: Catalin Botezatu a vorbit despre CEA MAI GREA perioada din viata lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Catalin Botezatu a avut o perioada foarte grea, in care a suferit o interventie la inima.

Intr-un interviu acordat echipei emisiunii "Draga mea prietena", el a vorbit despre clipele de cosmar prin care a trecut.

"Trebuie sa iti asumi moartea si trebuie sa inveti sa iubesti si moartea. Nu regret nimic din ce am facut pana acum, pot sa privesc cu demnitate si cu mandrie in trecutul meu. Consider ca orice s-a intamplat, ca a fost de bine, ca a fost de rau, trebuia sa mi se intample pentru a-mi deschide ochii, pentru a ma face mai tare.

Nu mi-a fost frica de moarte, este un pas pe care il faci catre o alta lume, se deschide o usa catre un alt loc. Familia a fost langa mine!", a spus Catalin Botezatu.

"Am restrictii dupa aceasta interventie. In primul rand regimul alimentar care ma omoara, pentru ca sunt un gurmand. Imi place sa mananc. Pot sa stau la soare, nu am voie sa fumez", a adaugat el.


Catalin Botezatu a mai spus ca s-a saturat sa vada ca pitipoancele sunt promovate peste tot in Romania.

"M-am saturat sa vad tot felul de fete de-astea gen piti pe care lumea si televiziunile in timp le ridica la statutul de dive, de vedete. E frustrant pentru adevaratele valori ale acestei tari".

El a spus si ce parere are despre Bianca DRagusanu.

"Bianca este o femeie frumoasa care s-a autoeducat, care in timp a stiut ce a vrut, care pana la momentul in care s-a despartit de mine a fost undeva acolo sus,
dupa care a ramas sa isi managerieze singura imaginea. Daca a facut-o bine sau rau, asta depinde doar de ea".
##VIDEO117630##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii