Exclusiv! Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre fiul lui, Nicolas, în vârstă de 7 luni: "Iți dai seama ce băiat frumos o să am?!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 aug 2022, 11:04

Ce spune Catalin Morosanu despre fiul lui

Sursa: Instagram

Catalin Morosanu este una dintre cele mai discrete persoane publice si rar face dezvaluiri despre viata personala.

Catalin Morosanu își tine departe de ochii presei de monden familia și nici nu îi place să își expună viață privata și tot ce se întâmplă în sânul familiei. Moartea din Carpați a dezvăluit că daca el este persoana publica, nu înseamnă că țoață familia trebuie expusa, însă are și momente când mai da din casa despre relația cu soția sau despre cei doi copii căci acum Morosanu este și tata de băiat de care este tare mândru.

Micuțul a împlinit 7 luni, deja sta în fundulet, iar luptătorul spune că seamănă leit cu mama lui.

Citeste si: Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai cunoscut alți bărbați, altfel nu mai era cu mine!"

Catalin Morosanu, declaratii despre fiul lui

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Are 7 luni golanul. Știi care e bucuria mea? Că seamănă cu mă-să. Ochi albaștri, blond, eu sunt puțîn mai închis la piele. E mă-să în picioare. Îți dai seama ce băiat frumos o să am? Fata are părul meu roșcât, dar tot cu Georgiana seamănă,” a spus Morosanu despre Nicolas Patrick, fiul lui cel mic pentru wownews.

Cât despre soția lui, Morosanu spune că mereu l-a sprijinit: "Nu mi-a pus niciodată piedici.

Că ar fi mai bine să muncești, să înveți la facultate decât să faci sport. Niciodată nu mi-a pus piedica. M-a susținut în tot ceea ce am vrut să fac. Părinții m-au susținut în tot ceea ce am vrut să fac. Am avut susținere, m-au lașat să aleg eu. E foarte important să vezi lucrurile astea. 

Catalin Morosanu: "Nu am fite de Mamaia"

Eu, în egoismul meu, sunt un om normal, obișnuit, dar mă consider și special. Toți avem chestia asta, toți vrem să fim speciali. Am fost la concerte, mi-am luat tricou, brățări, mă duc, stau la coada la bilete, în club la fel. Mă duc în Vama Veche, nu am nicio probleme. Nu am fițe de Mamaia, nici nu îmi place. E periculos să iți creezi un palat de cleștar.

E bine să nu ai pretenții de la oameni, a dezvăluit Morosanu. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.