Exclusiv! Câte kilograme s-a îngrășat Marinela Mavrodin în sarcină. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei mai are două luni până naște

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 ian 2023, 13:57

Marinela Mavrodin nu se teme de kilogramele in plus pe care le acumuleaza in timpul sarcinii pentru ca pe primul loc este copilul.

Marinela Mavrodin mai are doua luni pana isi va putea tine bebelusul in brate, insa pana atunci traieste din plin bucuriile sarcinii. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei era ferm convinsa ca va avea o fetita mai ales ca toate prietenele din jurul ei sunt mame de fetite, insa iata ca pana la urma va avea un baietel asa cum si-a dorit intotodeauna Robert.

Eu nu l-am văzut niciodată atât de emoționat și cu o lacrima, a

spus Marinela pentru wownews. Când au ieșit artificiile atunci la baby shower, îi curgeau lacrimile. Eu simțeam că e fata, dar își dorea băiat, dar spre final spunea sănătos să fie. Nu mai zicea nimic. Dar de ce să nu fiu mama de fata? Îi făceam codițe, pamponase...Aveam speranță asta că este fata pentru că mă întâlnisem la o ptrecere cu niste prieteni și majoritatea aveau fete și mi-au spus că nu are Robert să aibă fete pentru că trebuie să îi dea Dumnezeu fete că să se liniștească și să se potolească.
Daca vine băiatul, o să fie cu mașinuțe și nu o să se mai potolească Robert
, a dezvăluit Marinela.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cat priveste sarcina, Marinela abia asteapta sa ajunga la termen si nu isi face griji in privinta kilogramelor in plus. Fosta concurenta de la Puterea Dragostei a ajuns in luna a saptea si a acumulat 12 kilograme:" "M-am îngrășat 12 kilograme.

Se și vede, mai ales la față. Sincer nu mă deranjează, pentru că știu că sunt o persoană ambițioasă și că dau kilogramele foarte repede jos, nu mi-a plăcut niciodată să fiu mare. Cu siguranță o să slăbesc destul de repede, nu îmi fac probleme. De asta am și zis că dacă mi-e poftă și mi-e foame mănânc, asta e. Nu mănânc după 12 noaptea decât dacă am pofte. Nu exagerez să mănânc dulciuri sau paste.
Până în ora 22 mănânc și după aceea somn."
, a mărturisit Marinela Mavrodin, la WOWnews. 

 

 

Taguri: