EXCLUSIV | Ce a spus Michele Morrone înainte să părăsească România! Cum descrie actorul italian escapada pe care a avut-o cu Bogdana Tancău în București

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 sep 2024, 16:24

Michele Morrone a plecat din România

Sursa: Captură KANAL D

Recent, celebrul actor din „365 de zile”, Michele Morrone, și-a încheiat vizita în România, la iubita sa, Bogdana Tancău, și s-a întors înapoi în Italia, țara lui natală.

Escapada lui Michele Morrone în Capitală, alături de Bogdana Tancău, a fost un subiect foarte mediatizat în ultima perioadă, care a fost abordat și de Teo Trandafir și Ilinca Vandici la emisiunea „Follow us!”. 

Ce a spus Michele Morrone înainte să părăsească România

Actorul italian a fost cazat la un hotel din apropierea Ateneului Român. Acesta a fost surprins chiar în fața unității de către reporterii Kanal D, care l-au întrebat dacă sejurul lui în București s-a încheiat și cum i s-a părut experiența în țara noastră.

Reporter: „Pleci din România?”.

Michele Morrone: „Da”.

Reporter: „Cum a fost?”.

Michele Morrone:   „Mulțumesc, frumos! Apreciez!”.

Citește și: Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul actor în timp ce se îndrepta spre aeroport

După ce a plecat de la hotel, italianul a făcut o oprire pe bulevardul Ion Mihalache, însoțit de bodyguarzi, pentru a merge la farmacie să cumpere medicamente. Apoi, și-a continuat călătoria până la o benzinărie la ieșirea din București. În timp ce șoferul alimenta, actorul a socializat cu câțiva trecători care l-au recunoscut și au venit să-l salute.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Starul din „365 de zile” a ajuns în România după o vacanță petrecută în Grecia alături de noua lui iubită, Bogdana Tancău, o antrenoare de fitness din Capitală, care pare să-i fi cucerit inima lui Morrone. Bogdana are o carieră de succes în fitness și este, de asemenea, o influenceriță populară pe Instagram, unde este urmărită de peste 100.000 de internauți.

Nikita este mâhnită pe Michele Morrone, după ce a vizitat-o pe Bogdana Tancău în București

La aflarea veștii că Michele Morrone a venit în România pentru a-și vizita partenera, Nikita a văzut negru în fața ochilor și a declarat în spațiul public că renumitul actor s-ar fi afișat cu Bogdana pe străzile Bucureștiului doar pentru a o face geloasă.

„Nikita a zis că el, Michelle, a venit în România ca s-o facă pe ea geloasă, ceea ce eu pot să cred, pentru că eu cred în frumusețea eternă a Nikitei”,  a

spus Teo Trandafir, în cadrul emisiunii „Follow us!”.

Citește și: Michele Morrone, urmărit și filmat prin București. Ce i-a spus unei românce care filma un Tik Tok

După ce italianul a fost surprins în timp ce se plimba prin Capitală, la brațul antrenoarei de fitness, Nikita, care a susținut în numeroase rânduri că a avut o relație cu Michele, a primit un val de mesaje de la susținătoarele ei, care cred în povestea de dragoste pe care a trăit-o cu actorul.

„El a venit după ea (n.r. Bogdana Tancău) în România ca s-o vadă, ca s-o pupe, ca s-o iubească, Nikita, foarte, foarte supărată... Drept urmare, nu știu cum s-a întâmplat, dar mai multe femei din România și din străinătate au început să-i scrie Nilkitei și să o facă acest lider al dreptății”,  a dezvăluit Ilinca Vandici.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.