Exclusiv! Ce i-a ascuns Mihai Mitoșeru mamei lui. Nici până în ziua de azi, femeia nu știe un anumit detaliu legat de fiul ei: "Ea știe doar de două!"

Author: Alice Popescu

Ce detaliu i-a ascuns mamei sale Mihai Mitoseru

Prezentatorul TV inca are o reticenta in a-i spune mamei sale anumite detalii in ce-l priveste deoarece nu vrea sa fie certat.

Chiar daca nu mai este un adolescent, Mihai Mitoseru nu vrea să riște să își supere mama, așa că prezentatorul "Se striga darul!", încă îi ascunde lucruri, ce-i drept mărunte în ce-l privește. Vedeta nu vrea că mama lui să afle faptul că nu are doar doua tatuaje așa că ce e în plus, tine doar pentru el și până acum a reușit să se ascundă foarte bine, căci părintele sau nici că a reușit să vadă adevărul.

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea a găsit cheia spre fericire: "Nu îi înțeleg pe cei care nu sunt ca mine"

Mihai Mitoseru, adevarul despre tatuajele pe care si le-a facut

"I-am ascuns cate tatuaje am de fapt.:) Am trei și ea știe doar de doua. Am crucea pentru că eu cred în Dumnezeu, am simbolul racului, pentru că mă caracterizează aceasta zodie foarte bine și am niste litere în araba, care simbolizează toți oamenii importanți din viață mea, din diferite perioade",

a dezvăluit Mitoseru pentru kanald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mihai Mitoseru, romantic incurabil, insa face alergie la prostie

Mihai Mitoseru a mai dezvăluit faptul că are o personalitate romantica și este extrem de sensibil, însă nu suporta prostia oamenilor: "Am alergie la prostie.

Până acum câțiva ani aveam impresia că trebuie să le răspund unor oameni și că pot să îi schimb, ceea ce nu este adevărat…Plâng la melodii sensibile, plâng la filme, sunt un tip sensibil, depinde și în ce moment mă prind. După ce am divorțat, mi-am dat seama că nu trebuia să fac acest pas; au urmat operația pe creier a mamei, pandemia- în acea perioada plângeam cam la orice piesa care implica o linie melodica sau text emoționante," a
mai explicat Mitoseru.

 

 

Taguri: