EXCLUSIV! Ce i-a spus David Amnei despre războiul din Ucraina. Declarații tulburătoare ale cântăreței despre fiul ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 dec 2022, 00:10

Amna se teme ca razboiul din Ucraina poate lua amploare

Sursa: Instagram

Amna, fosta concurenta Bravo, ai stil! Celebrities, are o relatie extrem de stransa cu fiul ei, David.

Cand este vorba despre fiul ei, in varsta de 8 ani, cantareata nu isi poate tine in frau emotiile. Amna a marturisit ca ii este foarte greu atunci cand este nevoita sa plece la concerte si sa stea departe de fiul ei, insa incepand din acest an, vedeta este hotarata sa il ia pe David cu ea ori de cate ori se poate pentru a minimiza distanta dintre ei. De foarte multe ori, cantareata si-a deschis sufletul si a declarat faptul ca au fost si perioade dificile in viata ei cand a fost si mama si tata pentru micutul David si

a incercat sa compenseze toata afectiunea de care fiul ei avea nevoie. Cei doi sunt foarte apropiati, chiar nedezlipiti dupa cum spune si Amna.

Amna, dezvaluiri despre fiul ei dupa ce a vazut ce se intampla in Ucraina

El vrea să doarmă cu mine, vrea să stea cu mine. Eu încerc să-i explic că e bine să avem și prieteni diferiți, nu să umblăm numai unul cu celălalt, dar seara stăm împreună și dormim împreună, pentru că nu petrecem timp suficient pe timpul zilei și eu cred că e foarte sănătos pentru copil

să stai cu el,
spunea intr-un interviu cantareata.

Recent, cantareata a dezvaluit pentru kanald.ro ca David se afla intr-o perioada specifica varstei si anume ca mereu are tendinta de a spune nu la orice: "Nu prea ii fac fata cand zice "nu", nu mai am niciun raspuns. Am inceput sa tip in perioada asta desi nu imi este in fire.

Acest "NU" este peste tot si la scoala si acasa si la bunici, cu prietenii. Situatii cu televizorul sunt extrem de enervante. Imi zice ca stai sa se termine episodul asta si mai urmeaza. "Ceva inteligent nu ai de facut?!" si imi raspunde "Nu".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Insa, se pare ca fiul ei a reusit sa o impace totusi oferindu-i o surpriza care a emotionat-o teribil pe Amna: "Cel mai frumos martisor pe care l-am primit de la el a fost un soare

si o luna si mi-a zis: "Am vrut sa fiu eu soarele si tu luna, dar mi-am dat seama ca tu esti si soarele si luna mea si eu sunt steluta asta de aici. Am plans in hohote, nu a inteles nimic copilul!"

Amna: "Imi este teama ca o sa raman neputincioasa in fata acestei situatii"

Insa ceea ce a ingrijorat-o cel mai tare pe Amna in acest moment este faptul ca David este foarte constient de ce se intampla cu situatia din Ucraina.

Nici nu a fost nevoie sa ii explice anumite lucruri ca baietelul a venit cu multe detalii la care cantareata nu s-ar fi gandit vreodata: "Imi este frica, intr-adevar sa nu vina razboiul peste noi si sa nu am ce sa fac in fata lui David, faptul ca o sa raman neputincioasa in fata acestei situatii.

Cand am vazut ca ia amploare situatia, chiar stateam langa David si il mangaiam pe cap si m-a busit plansul si ma uitam la mine ca mama singura ca nu am ce sa fac.

Nu are legatura cu valorile umane si ma ingrozeste. Stie multe despre razboi si este destul de speriat. Stie de la colegi de la scoala, de la bunici. Mi-a spus ca Rusia este foarte puternica, dar trebuie sa stim si noi ca avem foarte multi prieteni de partea noastra ca suntem in NATO. El stie si simte ca o sa inceapa al Treilea Razboi Mondial."

 

 

Taguri: