Exclusiv! Ce îi leagă, de fapt, pe George Tănase și Ionuț Rusu: "Am trecut prin momente de sărăcie maximă pe care acum ni le amintim cu mult amuzament"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 21 iun 2023, 02:30

Ce spune George Tanase despre prietenia cu Ionut Rusu

Comediantul Ionut Rusu a fost primul invitat in emisiunea de pe Youtube a lui George Tanase, "ZigZag", insa pe cei doi ii leaga o veche prietenie.

Pe Ionut Rusu și George Tănase nu îi leagă doar apetitul pentru comedie, ci și o prietenie de aproape 8 ani de zile, cei doi împărtășind și bune și rele împreună. Cât despre viață de comediant, cei doi se completează perfect având armele umorului tot timpul la îndemăna, dovanda stand și prima ediție a emisiunii de pe canalul The Exclusive în care George Tănase l-a avut că invitat.

Citeste si: Exclusiv! Fiul Grațielei și al lui Andrei Duban pune voci pentru filmele de desene animate de la Disney și Netflix: "Este foarte dedicat în tot ce face"

George Tanase si Ionut Rusu, prietenie de peste 8 ani: "Eram amândoi într-un apartament din Bragadiru, avem frigiderul gol, n-aveam nici macar apa"  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Cu Ionut am trecut prin momente de sărăcie maxima pe care acum ni le amintim cu mult amuzament. N-o să uitam un Revelion petrecut împreună, eram amândoi într-un apartament din Bragadiru, avem frigiderul gol, n-aveam nici macar apa, bani nu mai zic. Și portofelele noastre plângeau de foame.

Așteptam 12 noaptea și o minune de la noul an. Pe la ora 10 seara am fost sunați de un prieten să mergem la familia lui că au bucate pe masa.

Cu motorina la limita am ajuns în partea cealaltă a orașului și-am mâncat tot ce era bun pe masa, exact că niste caței abandonați. A fost frumos, special, ne-am simțit adoptați. Chiar am plecat și cu pachet acasă. După câteva zile ne-am întors în același punct, la foame și la filmat Sketch-uri. Sunt foarte multe amintiri pe care le am împreună cu Ionut Rusu.

Citeste si: Exclusiv! Cum s-a schimbat viața Deei Codrea după ce a devenit mămică: "Eram o perfecționistă, acum copilul mă învață să iau lucrurile cum vin"

George Tanase prezinta emisiunea "ZigZag" 

"ZigZag" este un proiect nou pentru mine, un concept pe care nu l-am mai făcut până acum, pentru că cei care ne privesc vor avea parte de interviuri altfel, vor fi dialoguri firești presărate cu emoție dar și cu mult umor. Este o altfel de experiență. Mă bucur că l-am avut invitat în primul episod pe Ionut (n.r.

Rusu). Noi ne cunoaștem de aproximativ 8 ani, a fost un invitat exemplar. Sper din suflet că le-a plăcut privitorilor și promitem că de la episod la episod să venim cu oameni faini și cu lucruri noi.