EXCLUSIV Ce mănâncă Andreea Mantea la micul dejun? Așa reușește să aibă o siluetă de invidiat

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 30 ian 2021, 04:15

Andreea Mantea arată impecabil și deși a trecut printr-o sarcină, vedeta are în continuare o siluetă de invidiat și se pare că totul se datorează unei reguli pe care o respectă cu strictețe la micul dejun.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Deși are un program încărcat, vedeta este preocupată de felul în care arată, iar acum a dezvăluit care este secretul siluetei sale subțiri.

Cum arată micul dejun al Andreei Mantea? 

Andreea Mantea are o siluetă foarte bine proporționată, o talie minusculă și chiar dacă pare că nu face prea mari eforturi pentru a se menține în formă, în realitate, vedeta ne-a dezvăluit că apelează la un anumit truc pentru a ține departe kilogramele în plus. 

Citeste si: Cu cine doarme Andreea Mantea in pat! Imagini incredibile postate chiar de prezentatoarea TV

Prezentatoarea tv a dezvăluit că reușește să se mențină în formă consumând în fiecare dimineață câte un smoothie. Micul dejun pe care îl servește este întotdeauna lichid, iar organismul ei îl asimilează foarte bine, astfel încât kilogramele în plus întârzie să apară. Andreea Mantea a dezvăluit că are acest obicei de mai bine de doi ani și că a devenit o obișnuință ca în fiecare dimineață să își prepare un smoothie delicios din fructe și legume.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Bautura cu care Andreea Mantea a slabit peste 10 kilograme, dupa nastere

"De ceva timp, de mai bine de doi ani, dimineata prefer sa consum smoothie. Acesta trebuie sa contina fructe sau legume, iar daca se face tarziu si nu apuc sa mananc dimineata si deja este pranz, pot sa-mi prepar un smoothie din legume si carne.

Prima masa la mine nu este niciodata solida. Nu stiu de ce m-am obisnuit asa, poate si pentru ca sunt pe graba in fiecare dimineata si niciodata nu am timp sa mananc.

Nu am o reteta anume dupa care il prepar, ci adaug fructe, legume, nuci si putin iaurt. Fructele trebuie sa contina multi aminoacizi, precum afinele; mai pun in compozitie ananas si un pic de banana, bogate in vitamine si magneziu, dar si fulgi de ovaz sau seminte de canepa, bogate in omega 3 sau omega 10."

, a spus Andreea Mantea, în exclusivitate pentru Kanal D.

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul a lăsat-o fără cuvinte: „Ai un suflet incredibil. M-ai purtat printre amintiri. Am plâns...”