Exclusiv! Ce mesaj neobișnuit a primit Mihai Mitoseru de la o tânără pe Fecebook: " Nu am știut ce să îi răspund și nici nu am cunoscut-o pe domnișoară"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 iul 2023, 04:40

Mesajul primit de Mihai Mitoseru de la o fana

Prezentatorul TV a dezvaluit ca nu a fost nici el scutit de mesaje din partea domnisoarelor pe retelele de socializare.

Prezentatorul "Se striga darul" este în acest moment singur, neavand o relație oficiala, însă spune că își dorește foarte mult în viitor o partenera de viață cu care să își întemeieze o familie și să aibă și copii. Pentru moment, Mihai este foarte ocupat cu filmările la emisiunea pe care o prezinta alaturi de actriță Gratiela Teohari Duban. Mai mult decât atât, vedeta recunoaște că nu a fost nici el ocolit de domnișoarele insistente care l-au "atacat" pe Facebook.

Însă, de departe, unul dintre mesaje i-a atras atenția lui Mitoseru deoarece a fost clar atipic fata de restul.

Citeste si: Exclusiv! Mihai Mitoșeru, despre cea mai amuzantă fază de la filmările pentru emisiunea "Se striga darul!": "S-a întâmplat să ajung la altă nuntă!"

Ce mesaj i-a lasat o domnisoara pe Facebook lui Mihai Mitoseru

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Nu mă prea uit la mesajele private trimise de persoane cu care nu sunt prieten. Dar și când mă uit, mă minunez. Primesc niste mesaje foarte interesante mai ales de la domnișoare. Cel mai interesant mesaj a fost primit de la o fata care mi-a spus că își dorește să mă cunoască, să fim împreună că să se mândrească. Nu am știut ce să îi răspund și nici nu am cunoscut-o pe domnișoară",

a povestit amuzat, Mihai Mitoseru pentru kanald.ro.

Mihai Mitoseru, inca burlac convins

Cat despre viata lui personala, actorul spune ca inca asteapta acea femeie care sa il faca sa uite de burlacie si de perioada grea de dupa divort:" "Eu am avut doua relații, una de zece ani și una de 14 ani. Intre ele am avut șase ani în care am fost singur.

Sunt trei ani de când am divorțat și sunt singur, nu am, practic, o relație oficiala. Cred că am nevoie de timp. Nu sunt genul de om care să se arunce într-o relație doar pentru a fi cu cineva. Normal că îmi doresc o partenera, îmi doresc o familie, dar trebuie să fie acea femeie cu care să simt că vreau să rămân, iar ea să își dorească același lucru de la mine.