Exclusiv! Ce planuri are Denise Rifai de Sărbători. Care sunt tradițiile pe care moderatoarea TV le respecta cu sfințenie și ce își dorește să îi aducă Moș Crăciun

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 sep 2023, 02:35
Denise Rifai crede in Mos Craciun

Prezenta in cadrul unui eveniment de anvergura, Denise Rifai a dezvaluit publicului cum isi va petrece Sarbatorile.

Evenimentul la care a fost prezenta Denise Rifai a fost într-o mare măsură pe gustul ei deoarece dress code-ul a fost bazat pe negru, non culoare atât de adorata de moderatoarea de la "40 de întrebări...". Îmbrăcată într-un costum elegant că întotdeauna și cu un machiaj extrem de discret, Denise a făcut deliciul presei prezenta în cadrul evenimentului.

Denise Rifai: "Mi-ar placea să primesc o bijuterie de la Moș Crăciun"

Citește și: Denise Rifai, confesiuni dureroase în fața lui Mihai Ghiță: "Ma doare...mi-ar plăcea sa am un copil. Mă uit, râvnesc la ei"

Mai mult, prezentatoarea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a vorbit pentru wownews și despre Sărbătorile care se apropie cu pasi repezi. Pentru ea cel mai important lucru este să profite de aceste câteva zile libere și să își ocupe timpul cu lucruri dragi sufletului ei, după cum și spune.

Din casa lui Denise nu vă lipsi bradul, un simbol al Crăciunului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu am planuri.

Vreau să mă bucur de cele câteva zile libere alaturi de oamenii dragi mie. Cred că bradul, în orice forma, trebuie să fie prezent la noi în case și acele câteva mese cu oamenii dragi. Este o sărbătoare creștină foarte curata. Eu chiar cred în Moș Crăciun și o să cred în Moș Crăciun țoață viață. Este acest spirit de puritate pe care doar Crăciunul îl are. Nu stiu, este frumos să știi că exista ceva peste tine.
Mi-ar placea să primesc o bijuterie de la Moș Crăciun.

Ce dorinte are Denise Rifai pentru 2023

Pentru mine, în 2022 faptul că ajung în casele oamenilor săptămână de săptămână și avem acest succes formidabil cu "40 de întrebări...este bucuria mea cea mai mare. Am multe dorințe pentru 2023, trei chiar, dar dorințele că să se împlinească, le ținem în suflet, a

dezvaluit moderatoarea extrem de emotionata.