Exclusiv! Ce probleme de sănătate are fiul vitreg al Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta a amânat nunta cu logodnicul ei, George

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 iul 2023, 04:25

Adriana Bahmuteanu despre nunta amanata

Sursa: Captură YouTube

Adriana Bahmuteanu si logodnicul ei, George, urmau sa aiba nunta in toamna, insa marele eveniment s-a amanat.

Mulți au speculat că cei doi nu s-ar mai înțelege la fel de bine, însă adevărul este cu totul altul deoarece, Adriana și George au hotărât de comun acord să puna deoparte acest plan până reușesc să îl puna pe picioare pe fiul logodnicului sau. Adriana a dezvăluit pentru wownews faptul că în acest moment copilul are prioritate, iar nunta mai poate așteptă având în vedere faptul că este și o perioada foarte grea din punct de vedere financiar pentru toată lumea.

Citeste si: Exclusiv! Grațiela de la Casa Iubirii, la braț cu noul iubit. Prima apariție a fostei concurente de la Casa Iubirii cu noul bărbat din viață ei

Adriana Bahmuteanu, primele declaratii despre amanarea nuntii

"Acum ne concentrăm mult pe Blake, pe băiețel, să îl punem pe picioare cu școala și apoi ne ocupăm de noi.

Am simțit că părinți să îl punem pe el pe primul loc, să fie bine. Dacă avem satisfacția că el e bine, atunci putem să ne mutăm la următorul pas. Așa mi se pare normal. Am fost cu el la niște medici, la un moment dat i-am făcut și o operație de amigdale, deci au fost niște probleme de rezolvat. Pasul doi, după ce ne ocupăm de Blake, este să ne ocupăm de noi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce probleme de sanatate are fiul vitreg al vedetei

Nici nu e momentul acum cu criza asta financiară, nu o să vină nimeni la nuntă. Mai avem un motiv pentru care mai stăm un pic, o așteptăm și pe Carmen Harra să vină în România.

Cred că de fapt acesta este motivul cel mai puternic, nu putem să facem nunta fără ea", a declarat George Restivan pentru wownews.