Exclusiv! Ce răspuns a dat Cleopatra Stratan când a fost întrebată daca și-a mărit tariful

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2023, 02:00

Si-a marit sau nu tariful Cleopatra Stratan?

Sursa: Instagram

Cleopatra Stratan a vorbit despre cariera muzicala, dar si despre implicarea tatalui sau in proiectele ei artistice.

Fiica cea mare a lui Pavel Stratan, Cleopatra, care acum este o tânără la casa ei, asta după ce s-a căsătorit cu colegul ei de breasla, Edward Sanda, a vorbit despre situația în care sunt pusi acum artiștii și anume să își majoreze tarifele la concerte. Venind vorba despre acest subiect, Cleopatra a recunoscut că este o situație asemănătoare cu ce s-a întâmplat în pandemie când artiștii au fost foarte afectați, însă au fost nevoiți să se plieze pe situație.

Cleopatra Stratan si-a marit sau nu tariful?

Citeste si: Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, vorbește despre hate-ul din online după ce a ajuns în trending pe Youtube: "Am fost foarte afectată!"

"Nu îmi place să vorbesc despre bani în nimic, în nicio situație, dar este o perioada prin care trecem toți artiștii, ne confruntam cu o perioada așa cum a fost și pandemia, a

dezvaluit Cleopatra pentru wownews. Încercam să găsim soluții să fie bine pentru toată lumea, ne bucuram de concertele care sunt chiar daca a fost mai grea readaptarea, oameni sunt foarte dornici să ne vadă pe scena și noi ne bucuram să fim pe scena fizic, asta e, încercam să ne mulam. Este valabil pentru toată lumea!"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cleopatra Stratan, relatie foarte stransa cu tatal ei

Cât despre relația cu tatăl ei, Cleopatra spune că este prima persoana cu care se sfătuiește în absolut orice chiar și în viață personala. Pavel Stratan se ocupa în continuare de fiica lui chiar daca nu îi mai compune piese pentru că și el are proiectul lui separat la care muncește, însă este mereu în zona de backstage: "Totdeauna îi cer sfatul și sigur că daca nu îmi scrie el acum piesele, nu înseamnă că nu se implica.

Și-a început un proiect nou, se ocupa de campanii, și-a făcut o comunitate frumoasa pe TikTok."

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.