EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat în momentul în care George Tănase a vrut să își ceara iubita de soție: "A ieșit o super drama demnă de telenovelele turcești

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 dec 2022, 00:10

Cum si-a cerut George Tanase iubita in casatorie

Sursa: Instagram

George Tanase, prezentatorul matinalului "Dimineata cu noi" a povestit exact ce s-a intamplat in momentul cand si-a cerut iubita de sotie.

Cei doi au plecat intr-o vacanta in Egipt in urma cu un an, moment potrivit ca George sa isi ceara iubita de sotie. Cei doi sunt impreuna de sase ani, iar matinalul de la "Dimineata cu noi" a stiut inca de la inceputul relatiei ca ea este aleasa, mai ales ca intre cei doi a fost dragoste la prima vedere, insa ceva avea sa-l deturneze putin de la planurile initiale pe George deoarece cererea in casatorie in sine nu s-a mai intamplat ca la carte.

Citeste si: INTERVIU EXCLUSIV cu George Tănase de la matinalul "Dimineața cu noi": "Dacă aș putea să aleg, mi-aș dori să am un copil ca mine"

Cum a vrut George Tanase sa isi ceara iubita in casatorie

"Am cerut-o de soție vara trecută, in Egipt, după ce mi s-a furat inelul de logodna. Vestea i-am dat-o panicat in aeroport: Mi-au furat inelul de logodna! Și ea a zis: Ce? A ieșit o super drama demnă de telenovelele turcești.

Acum a rămas o amintire amuzanta. Am avut o cerere originala și amuzanta, exact cum mi-am dorit."

George Tanase a mai povestit pentru kanald.ro ca este o fire haotica din punct de vedere personal, insa foarte organizat cand vine vorba de partea profesionala: "Îmi place sa combin cele doua laturi ale mele și sa vad ce iese.

Se intampla sa se mai schimbe polii și sa fiu profesional haotic și personal organizat. Îmi place sa ma surprind din când in când."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

George Tanase alaturi de Viviana Sposub si Bursucu la matinalul "Dimineata cu noi"

Cat despre rolul de prezentator alaturi de Viviana si Bursucu, George Tanase spune ca va face fata cu brio trezitului dimineata si nu crede ca va avea mari probleme: "Cred c-o sa ma descurc foarte bine cu trezitul

de dimineata. De mult visez la o emisiune matinala. Îmi place sa creez dimineata, sa scriu dimineata, sa vorbesc dimineata, deci nu cred c-o sa am probleme mari. Poate puțin la început. Colegii mei de la matinal sunt foarte faini, efervescenti. Simt deja ca s-au format niște conexiuni între noi. Nu ne știam înainte dar pare se ca a fost dragoste la prima vedere. Abia aștept sa facem treaba împreuna."

George Tanase, cooptat in echipa de prezentatori la "Dimineata cu noi"

George Tănase își dorește să se adreseze publicului de toate vârstele, acesta fiind motivul pentru care este foarte activ în mediul online. Evident, pe contul personal de instagram, actorul de comedie postează în special fotografii și filmulețe care au legătură cu activitatea sa profesională, fiind astfel o modalitate de a-și promova personajele cărora le dă viață. 

Alaturi de Viviana Sposub si Bursucu, George Tanase va prezenta matinalul care incepe la ora 8:00 in fiecare zi de luni pana vineri.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.