Exclusiv! Ce s-a întâmplat la una din nunțile la care a participat Grațiela Duban: "Pe drum spre filmare știam că vă fi o mireasă anume"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 iun 2023, 02:00

Gratiela Duban despre una dintre cele mai neobisnuite intamplari de la Se striga darul

Sursa: Instagram

Gratiela Duban si Mihai Mitoseru colinda tara in lung si in lat participand la cele mai frumoase nunti care sunt difuzate in cadrul emisiunii "Se striga darul."

Gratiela Duban a rămas profund emoționată, dar și mai socata când a văzut ce s-a întâmplat la nunta la care a participat alaturi de Mihai Mitoseru. Pentru că cei doi se completează perfect și sunt sarea și piperul emisiunii "Se striga darul", iată că de aceasta data, pe lângă faptul că nunta la care au participat era una atipica, altceva le-a atras atenția celor doi. Gratiela a fost cea care a rămas fară cuvinte când a constatat că mireasa nu era cea despre care știa că se marița, ci cu totul alta.

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, peste măsură de emoționat. Gestul fiicei sale, Sofia, l-a făcut să îi dea lacrimile: "Nu pot descrie ce am simțit în acel moment"

Intamplare neobisnuita la filmarile pentru emisiunea "Se striga darul"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Mă emoționează foarte tare reacțiile și emoțiile părinților mirilor. Cea mai inedita poveste se vă difuza în curând. Pe drum spre filmare știam că vă fi o mireasa anume, și când am ajuns am aflat că mireasa fusese schimbata doar cu patru zile în urma... Nu am plâns, dar emoțiile sunt mereu uriașe", a ținut să precizeze frumoasa prezentatoare.

Cum a fost ceruta de sotie Gratiela Teohari Duban

Când vine vorba de un astfel de eveniment, Gratiela spune că încă se emoționează când vine vorba de propria nunta și de modul cum soțul ei, Andrei, a și cerut-o de sotie: "Am fost atât de emoționată încât am rămas blocata. Cererea în căsătorie a venit la o luna după ce ne-am cunoscut, eram pe malul marii, era luna plina... si s-a pus în genunchi.

A fost o cerere clasica și romantica. 

Momentan, Gratiela și Andrei își concentrează toată atenția asupra fiului lor, Armin, un puști extrem de talentat și nu își mai doresc un frățior sau o surioara pentru el desi el vrea neapărat.