Exclusiv! Ce se întâmplă cu emisiunea "Jocul cuvintelor" din toamnă. Dan Negru a ținut să se afle totul de la el

Author: Alice Popescu

Dan Negru vorbeste despre "Tu urmezi" si "Jocul cuvintelor"

Dan Negru a vorbit in premiera despre noul show al toamnei care a facut istorie in divertismentul european.

Incepand din aceasta toamna, Dan Negru se va afla la carma emisiunii "Tu urmezi" despre care prezentatorul spune ca va fi cu totul altceva si la alt nivel in ce priveste in primul rand cultura generala si divertismentul.

Citeste si: Exclusiv! Cât timp petrece Dan Negru pe TikTok: "Mi se pare tare interesant!" Ce spun copiii regelui audientelor când îl prind pe rețelele de socializare

Dan Negru, dezvaluiri despre cel mai tare show al toamnei

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“Tu urmezi!” este un format internaţional revolutionar prin continutul inedit, combinaţie de enternainment şi concurs de cultură generală (original: “Next One”), care a fost difuzat prima dată în Italia, în 2013. Datorită impactului uriaş înregistrat asupra publicului, a fost cumpărat de numeroase ţări precum Spania, Ungaria, Canada, Albania, Polonia, Brazilia etc. 

Din toamnă, şi românii vor avea parte de acest show total, prezentat de regele entertainmentului românesc, Dan Negru.

" Este un game-quiz, mai degrabă și asta nu înseamnă că "Jocul cuvintelor" intra în pauza. Nu, el are drumul lui acolo. Dar vine "Tu urmezi"" care are are de toate și game și quiz, are premii mari, cultura generala. Aici, când ratezi vine altul. Sunt așteptați oameni din toate categoriile.

Nu e public diferit, a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate pentru wownews.

Dan Negru ii provoaca pe romani la un nou spectacol de televiziune

Toţi cei care sunt interesaţi să participe la show-ul prezentat de Dan Negru şi să câştige premii uriaşe se vor putea înscrie la casting pe pagina  casting.kanald.ro. Îi aşteaptă o provocare plină de tensiune, emoţie, bucuria câştigurilor şi un spectacol total de televiziune! Nu pierdeţi ocazia de a intra în caruselul emoţiilor, la coada senzatională la distracţie, întrebări din diverse

domenii, precum şi premii uriaşe!