EXCLUSIV. Ce spune Ana Maria Barnoschi despre nunta sa de vis si luna de miere

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 aug 2024, 16:09

“Cu siguranta a fost nunta la care am visat și pe care mi-o imaginam de cand eram copil!”

Ana Maria Barnoschi, colega de platou a lui Bursucu, de la "Roata Norocului", emisiunea concurs difuzata la Kanal D, a avut parte de o nunta de basm in Insulele Baleare, in Palma de Mallorca, Spania. Vedeta Kanal D s-a casatorit cu Vlad Balau intr-o ceremonie restransa, plina de emotie atat pentru cei doi tineri cat si pentru familiile si prietenii lor. Mirii au ales unul dintre locurile cele mai spectaculoase, atat pentru ceremonia religioasa, cat si pentru petrecere.

Citește și: Primele imagini cu Ana-Maria Barnoschi în rochie de mireasă. Vedeta Kanal D și Vlad Bălău și-au unit destinele într-o destinație exotică: ,,Pentru totdeauna începe astăzi”

Ce spune Ana Maria Barnoschi despre nunta sa de vis si luna de miere

"Cu siguranta a fost nunta la care am visat și pe care mi-o imaginam de cand eram copil.

Totul a iesit exact asa cum mi-am dorit. Am avut emoții mari amandoi, a fost un moment cu o foarte mare incarcatura emotionala, cu lacrimi de bucurie, nu doar ale noastre, ci și ale oamenilor care ne-au fost alături. Am avut parte de o slujba frumoasa și emoționantă, oficiata de un preot roman, în limba română. Am avut patru rochii diferite, dar fiecare ma reprezinta. Creațiile au fost semnate Clara Rotescu și Ricca Sposa.
Am "simtit" ca sunt rochiile pe care mi le doresc de cand le-am vazut. Cand am vazut locatia de ceremonie, am simțit ca acela este locul. Mi s-a parut ceva idilic, desprins dintr-o poveste. Locatia de ceremonie se numeste Son Marroing și în prezent este muzeu. Petrecerea a fost la o mosie sau "finca" cum ii spun ei, și am ales-o pentru ca m-a impresionat frumusețea nu doar a curții, ci și a casei și a întregii proprietăți.
Ambele locatii sunt desprinse dintr-un basm si de cand le-am vazut prima oara am simtit ca acolo doresc sa ma casatoresc. Asa cum simti cand gasesti rochia de mireasa ca este cea pe care o doresti, asa a fost și cu locurile acestea",
a declarat Ana Maria Barnoschi.

Citește și: Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău au devenit oficial soț și soție! Cei doi au avut ținute asortate și au atras toate privirile

“Luna de miere secreta”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Alaturi de cei doi au fost familiile si prietenii cei mai apropiati, iar petrecerea a fost una pe cinste.

Atmosfera a fost intretinuta chiar de Iulia Dumitrache, solista trupei de la "Roata Norocului", insa unul dintre cele mai emotionante momente a fost valsul mirilor pe melodia "I surrender", din repertoriul lui Celine Dion.

"A fost o nunta mai atipica și am vizualizat altfel desfășurarea, dar am păstrat cateva tradiții. Am incercat sa împletim dorințele noastre cu tradițiile și cu locul. Despre meniu va spun sigur ca nu am avut sarmale 😂, dar am incercat sa alegem ceva pe placul tuturor invitaților.

Am avut peste, fructe, carne rosie. A fost un eveniment restrâns, mai mult ca o petrecere, nu o nunta clasica intr-o locatie frumoasa și speciala datorita istoriei pe care o are", a adaugat vedeta Kanal D.

Tinerii casatoriti se mai bucura cateva zile de apusurile mediteraneene, insa luna de miere au programat-o in octombrie, locatia fiind una, deocamdata, secreta.