Exclusiv! Ce spune Camelia, sora lui Jador, despre iubita cântărețului: "Ce mă deranjează pe mine e curățenia!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 03 aug 2023, 01:20

Camelia Dumitrache si Jador, succes pe Youtube

Sursa: Instagram

Jador are o familie foarte unita si toti fratii se inteleg intre ei, se ajuta si se respecta.

Camelia, sora mai mica a artistului, in varsta de 19 ani, s-a lansat oficial in muzica alaturi de Jador. Cei doi au scos si o piesa impreuna care se afla in trending pe Youtube cu peste un milion de viziualizari doar in cinci zile. Pentru prima data, sora lui Jador a acceptat sa vina intr-un studio si a vorbit despre relatia pe care o are cu artistul, dar si despre pretentiile pe care le are de la femeia pe care Jador o iubeste.

Mai mult, Camelia a spus ca nu se baga in viata privata a fratelui sau si mai ales cu cat stie ca el nu va ramane cu respectiva fata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Camelia, sora lui Jador: "Ce ma deranjeaza pe mine e curatenia"

"Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui, pentru că știu că oricum nu o să rămână cu ea. Ce mă deranjează pe mine e curățenia. Vreau să fie o femeie foarte curată, atât. În rest, nimic. Poate să fie și o persoană publică, poate să fie cum o fi. Pentru mine e indiferent dacă e vedetă sau nu.

Contează să îl iubească sincer și să aibă încredere în el.", a declarat Camelia Dumitrache.

Camela, dezvaluiri despre fratele ei: E gelos"

Tot sora lui a mai dezvaluit ca artistul este extrem de gelos si in ce o priveste vrand mereu sa fie in centrul familiei si al prietenilor apropiati:" Are nevoie de foarte multă atenție.

Dacă vorbesc cu Bogdan, de exemplu, e gelos, dar nu într-un mod rău. Mereu trebuie ca el să fie în atenția mea, a familiei. Fratele meu și iubitul meu se înțeleg foarte bine, sunt foarte buni prieteni, cer sfaturi unul celuilalt, unde merge el, merge și celălalt. Mai e gelos pe el, uneori. De exemplu, a venit de la o cântare și nu mă ia somnul fără el, nu pot să dorm deloc.
Când a venit i-am zis 'Vai, iubi, ce rău e fără tine', la care Jador imediat 'Doar fără el nu e bine? Fără mine nu?' și i-am zis repede 'Ba da și fără tine'.