EXCLUSIV! Ce spune Maurice Munteanu despre aparițiile Vivianei Sposub din ultima perioadă: "Nu știu dacă i-a zis cineva, dacă intenționează să facă asta sau e o chestie conștientă"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 06 mai 2022, 10:02

Maurice Munteanu despre stilul vestimentar la Vivianei Sposub

Sursa: Instagram

Fashion editorul a vorbit franc despre aparitiile prezentatoarei TV de la "Dimineata cu noi."

Viviana Sposub a fost una dintre revelațiile competiției Bravo, ai stil! Celebrities- Metamorfoza, cel de-al 7 lea sezon care s-a lașat pentru fosta concurenta cu locul doi în competiție, cu admirația publicului, dar și cu un post de prezentatoare TV. Din tânără vedeta îmbrăcată într-o simpla rochie roșie așa cum a pășit pentru prima data pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities, parcursul ei în cadrul show-ului, provocările la care a fost supusa, au făcut din Viviana, o adevărată apariție pe care au recunoscut-o chiar și jurații emisiunii.

Ce spune Maurice Munteanu despre stilul vestimentar al Vivianei Sposub

Citeste si: EXCLUSIV! Dieta cu care Ilinca Vandici reușește să aibă o siluetă de invidiat. De la ce nu se poate abține niciodată frumoasa prezentatoare TV

Unul dintre cei mai duri critici de moda din Romania, Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil! a admirat întotdeauna discursul impecabil al vedetei TV, dar și evoluția ei în ansamblu, nu doar cea vestimentara.

La Bravo, ai stil!, Viviana a încercat numeroase styling-uri, însă abia după ce a ieșit din competiție, Maurice a putut să vadă adevărată Viviana din acest punct de vedere.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Ce mi se pare tonic și fresh la Viviana este că a înțeles ce i se potrivește. Am văzut-o la Bravo, ai stil încercând o serie de styling-uri nu neapărat greșite, dar care nu i se potriveau ei, neapărat.

Asta este valabil pentru multe din fostele concurente, dar asta presupune o competiție de stylind. Ea și-a descoperit o zona a ei, nu stiu daca i-a zis cineva sau intenționează să facă asta sau e o chestie conștienta sau nu, mi se pare că și-a găsit aceasta zona pe care aș incadra-o în marea tematica a glamour-ului italian. Mi se pare că are toată aceaste elemente care o face să poarte un gen de ținute din ce înseamnă glamour italian. 

Viviana Sposub, admirata de fashion editorul Elle

Citeste si: EXCLUSIV! La câteva lui după terminarea Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a dezvăluit ce crede despre Maurice Munteanu

Intr-o ediție, purta o centura în talie, niste saboți mules, un look dramatic, parul coafat în maniera italiana. Eu aș îmbrățișă aceasta semnătură și aș îmbrățișă tot acest glamour italian și că să fim mai expliciți, mă refer la cetățene precum Monica Bellucci cu un fel de rochii cu talie

marcata, extrem de scurte, creole mari, un feminin exploziv", a explicat Maurice Munteanu pentru  kanald.ro.