Exclusiv! Ce spune Natalia despre noul iubit al Grațielei. Fostele concurente încă păstrează legătura: "Am tăcut pentru că nu știam ce pot să spun și ce nu"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 02 aug 2023, 02:40

Ce spune Natalia despre iubitul Gratielei

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a mentinut legatura cu unele dintre concurente sau foste concurente printre care si Gratiela.

Gratiela și-a prezentat în urma cu ceva timp noul ei în iubit în cadrul emisiunii online Culisele Iubirii. Se pare că nu doar telespectatorii au aflat atunci despre schimbările din viață fostei concurente, dar și una din cele mai apropiate persoane cu care Gratiela se înțelege și anume Natalia. Tânără știe de faptul că fosta concurenta iubește din nou și mai mult, a dezvăluit că nu știa daca să spună sau nu acest lucrur.

Cele doua se înțeleg foarte bine și mențin în continuare legătură.

Natalia stia despre noua poveste de iubire a Gratielei

Citeste si: Exclusiv! Bobicioiu a luat calea mănăstirilor: "Îmi place să merg, mă simt mai liniștit!" Ce spune Simina Loica despre acest obicei al iubitului ei

"Eu cu Gratiela ne auzim, vorbim la telefon, eu stiu chestiile astea, am tăcut puțin pentru că nu știam ce pot să spun și ce nu pot.

Eu aș spune că se potrivesc, într-o relație, trebuie să fie diferiți, cred că este un băiat destul de activ, totuși. Mi-a zis că îl place foarte mult, acum mai nou, nu am mai auzit-o de doua săptămâni. Mi-a zis că e foarte calm. Ea după el nu o să se muleze niciodată. Ea e prea nebuna, nu mi-aș imagina-o pe Gratiela calma, doar când îi e rău sau e supărată
,
a dezvăluit Natalia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Natalia a crezut mereu in cuplul format dintre Maria si George

Natalia a mai vorbit despre cuplul Marisa și George și a spus că mereu i-a văzut împreună în ciuda a ceea ce au spus ceilalți concurenți. 

"Eu sunt foarte fericita pentru Măria și George. Se vedea cât de relaxat era el, foarte degajat, în emisiunea nu l-am văzut niciodată așa, a dezvăluit Natalia. Sincera să fiu eu eram sigura că or să fie împreună, eu mereu i-am văzut un cuplu solid.

Cred că a fost o supărare la ei, dar s-au împăcat."

 

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.