Exclusiv! Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Sunt cu ea de două luni, sunt fericit, l-a cunoscut și pe Dominic"

Autor: Alice Popescu

Cine este iubita lui Alex Zanoaga

Sursa: Captură YouTube

Fostul sot al Siminei Loica incepe sa se refaca dupa despartirea-soc de care a avut parte in urma cu cateva luni.

Surprins la un eveniment monden, Alex Zănoagă, fostul soț al Siminei Loica, radia de fericire și unul dintre motive este faptul că are o noua iubita. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a recunoscut că înainte nu prea venea la evenimente mondene pentru că îi placea să petreacă foarte mult timp în compania soției sale și mergeau împreună cu gașca de prieteni. Însă, de când s-au separat, parca lumea mondena îi priește lui Alex și deja se simte în largul sau.

Într-un scurt interviu pentru wownews, Alex Zănoagă a povestit și despre noua lui iubita.

Citeste si: Exclusiv! CRBL și soția lui, Elena, detalii despre întoarcerea definitivă în țară. Ce planuri are cântărețul pentru următoarea perioadă

"Când ieșeam cu Simina, nu ieșeam separat, plus că noi aveam același grup de prieteni și eram împreună. Niciodată separați.

Da, am o iubita noua, sunt cu o fata de doua luni și jumătate, cam așa. Sunt fericit acum. Am cunoscut-o pe net, mi-a scris ea, îmi mai scrisese și înainte, însă eram cu divorțul. Acum, am zis hai să vorbesc cu ea să văd ce vrea și până cum e bine. Nu vă veni la Gala, o să fie plecata din tara, o să se uite pe net. Da, îl cunoaște pe Dominic, îl place foarte mult.
Mi-a zis că până să îl vadă pe el, nu prea îi plăceau copiii, mi-a zis că are zâmbetul lui frumos. Da, am fost la noi aici la piscina toți trei, la locul de joaca, vreo doua weekenduri. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Doar sâmbăta seara îl pot lua pentru că în rest sunt la salon. Vedem ce vă fi săptămână viitoare, îmi doresc să iasă un sportiv, să mergem pe un teren de fotbal. Eu am zis că o să îl dau la fotbal, o să vreau să fiu un fel de PR. Cu Simina am vorbit doar de copil, atât, ce face, cum se simte, daca e cuminte, a

dezvăluit Alex Zănoagă.