EXCLUSIV Cosmin Cernat, primele declarații despre concurenții show-ului de aventură “Insula de 1 milion”, de la Kanal D! „Vom fi cu toții martorii spectacolului naturii umane!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 feb 2024, 13:33

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului “Insula de 1 milion”

Sursa: Captură KANAL D

Îndrăgitul prezentator Cosmin Cernat a transmis un mesaj de senzație telespectatorilor Kanal D, înainte de plecarea sa în jungla dominicană, pe „Insula de 1 milion”: „Vor vedea o emisiune care duce reality-ul de aventură la un alt nivel!”

“Insula de 1 milion”, reality show-ul cu cea mai mare miza pusă la bătaie de o televiziune din România, va aduce în atenția publicului un adevărat spectacol al naturii umane, ce se va împleti cu emoții, spirit de competiție, dinamică socială. În cadrul celui mai mare experiment social, ce se va desfășura în însorita Republica Dominicană, vor intra 50 de concurenți cu vârste, profesii și pasiuni diferite, ce vor fi ghidați de renumitul Cosmin Cernat, care se va afla la cârma show-ului.

Cosmin Cernat, mesaj de senzație telespectatorilor Kanal D, înainte de plecarea sa în jungla dominicană pe „Insula de 1 milion”

Cu o experiență de trei decenii în media, Cosmin Cernat se va afla pe Insula de 1 milion, alături de cei 50 de concurenți, în calitate de prezentator și totodată îi va ghida pe aceștia în cea mai surprinzătoare și captivantă călătorie a vieții lor.

Observator fin și empatic al comportamentului uman, renumitul prezentator va face cunoscut telespectatorilor tot ceea ce se întâmplă important pe insula de 1 milion și va fi în mereu alături de concurenți, pe toată durata competiției.

Citește și: Cine este prezentatorul show-lui “Insula de 1 milion”, de la Kanal D! Cosmin Cernat este unul dintre cei mai prolifici prezentatori TV din România

Cu abilitatea extraordinară de a surprinde ceea ce este relevant în succesiunea evenimentelor, Cosmin Cernat va ține publicul conectat permanent la suprema aventură, pe Insula de 1 milion. În prezent, Cosmin Cernat se pregătește pentru plecarea în jungla dominicană și ne-a acordat câteva detalii de senzație despre concurenții show-ului „Insula de 1 milion” și totodată a transmis publicului și un mesaj profund, în intermediul unui scurt interviu.

Numește calitatea cea mai importantă pe care ar trebui să o aibă concurenții pentru a avea succes în acest show?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Concurenții ar trebui să fie autentici, sinceri, pentru că măștile cad întotdeauna. Cei 50 de concurenți vor trece prin situații de tot felul, vor apela la diverse strategii pentru a înainta în concurs, iar tensiunea unui astfel de show își va pune cu siguranță amprenta asupra tuturor. Important este să nu mintă, pentru că atât cei din față micului ecran, cât și ceilalți concurenți vor simți asta.”

Citește și: Cosmin Cernat, dezvăluiri exclusive despre pregătirea pentru „Insula de 1 milion”, de la Kanal D! “Va fi o adevărată desfășurare de forțe!” Care este cel mai important lucru pe care îl va lua cu el

Ce mesaj le transmiți oamenilor de acasă?

„Celor din fața micilor ecrane le spun că vor vedea un produs de foarte bună calitate, o emisiune care duce reality-ul de aventură la un alt nivel. Concurenți cu vârste, pasiuni și profesii diferite vor fi prinși într-o încleștare a orgoliilor, a dorinței de a merge mai departe și de a câștigă, uneori cu orice preț. Vom vedea prietenii legându-se sau alianțe spulberându-se, minciuni ieșind la iveală. Vom fi cu toții martorii spectacolului naturii umane, în cel mai complex și amplu experiment social televizat Insula de 1 milion.”