EXCLUSIV! Cosmin Stanciu de la Survivor România, primele declarații după ce a revenit în țară: "Încă mai simt durere..."

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 iun 2021, 10:52

Cosmin Stanciu a părăsit competiția Survivor România! Sportivul a făcut primele declarații după ce a ajuns în România.

Cosmin Stanciu de la Survivor România  a revenit în țară și a oferit primele declarații, direct de la aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni. Fostul Faimos a fost descalificat în ediția de joi seara, deoarece se confruntă cu probleme de sănătate, iar medicul nu i-a mai dat acceptul de a intra pe traseu.

Citeste si: Cosmin Stanciu, nevoit să părăsească “Survivor România” din cauza unor probleme de sănătate: “Să câștige cel mai bun!”

Cosmin, eliminat de la Survivor România 2021 

Faimosul Cosmin a fost descalificat de la Survivor România și a părăsit competiția sportivă. Sportivul se confruntă cu serioase probleme de sănătate, care din păcate, s-au agravat în ultima perioadă. 

 

Din cauza problemelor pe care le are, Cosmin a ajuns de urgență la spital pentru mai multe analize amănunțite.

Se pare că medicii nu i-au mai dat voie să intre pe traseu, motiv pentru care competiția s-a încheiat pentru el.

Citeste si: Zanni, inca o lovitura dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu de la Survivor Romania 2021. Faimosul, in hohote de plans:" E omul cu care am impartit orice, am fost in mintea celuilalt mereu, il iubesc!"

Prezentatorul emisinii, Daniel Pavel, i-a anunțat pe concurenții de la Survivor că Faimosul Cosmin părăsește competiția din cauza problemelor de sănătate.

"A avut probleme medicale, a fost sub supraveghere medicala, a fost sub tratament, insa in acest moment  nu mai primeste acceptul medicului sa intre pe traseele Survivor Romania 2021 incepand cu acest moment.

Inseamna un efort suplimentar si trebuie sa aiba grija de sanatatea lui. Acest concurent vine de la linia de start al sezonului doi, insa sanatatea este prioritara, a urmat un tratament, este in continuare sub tratament, i s-au facut analize, insa nu va mai intra pe trasee.",

a spus Daniel Pavel!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cosmin, primele declarații după descalificare

Cosmin Stanciu spune că probele din Republica Dominicană i-au afectat unul dintre plămâni și astfel trebuie să plece de la Survivor România.

"Starea mea de sănătate nu este bună. Sunt ok, mă simt bine, însă nu sunt complet refăcut.

Încă mai simt durere în partea stangă, durere provocată de acest plămân afectat.

Încă urmez tratamentul, dar sunt pe drumul cel bun, pentru că la ultimele analize pe care le-am făcut, doctorul mi-a spus că totul este ok. Cu siguranță va fi totul bine și mă voi reface 100%.", a mărturisit Cosmin.

Citeste si: Survivor Romania 2021. Ce decizie ia Zanni dupa eliminarea lui Cosmin Stanciu! Razboinicii, in delir dupa plecarea Faimosului. Ce au facut in tabara

Fostul Faimos și-a dorit foarte mult să ajungă în Marea Finală, însă din cauza problemelor de sănătate, Cosmin a fost nevoit să părăsească competiția Survivor mai devreme.

"Nu am cuvinte să spun cât de mult regret faptul că nu am ajuns la finalul competiției. Tot timpul am fost un campion și mi-am dorit să fiu cel mai bun. De fiecare dată când mi-am propus ceva am reuțit, asta datorită faptului că mi-am dorit să fiu cel mai bun.

Același lucru aș fi vrut să fac și în competiția Survivor. Eu știu că am dat tot ce am putut eu și cred că erau oameni care aveau șanse să meargă în Finală, doar că nu a mai ținut de mine. Dacă ținea de mine eu aș fi mers și în starea în care sunt acum, doar că doctorii nu puteau să-și asume un risc. Regret foarte mult, dar asta este.", a spus Cosmin.

Zanni a fost cel mai afectat din cauza eliminării lui Cosmin Stanciu și încă din Consiliul de Urgență, a demonstrat că poate fi și sensibil atunci când se atașează de cineva.Ajuns în România, Cosmin Stanciu a facut declaratii copleșitoare la adresa lui.

Urmăriți mateialul video de mai jos, pentru a afla ce declarații a mai făcut Cosmin Stanciu!