Exclusiv! Costi, dezvăluiri despre pasiunea Kingai pentru Radu: "De la casting, era posesivă. Voia să-l sărute atunci acolo"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 aug 2023, 08:05

Costi este convins ca Radu a profitat de Kinga

Sursa: Captură YouTube

Costi, fost concurent la Casa Iubirii, a dezvaluit cateva detalii nestiute despre Kinga, la randul ei eliminata din show-ul matrimonial.

Eliminarea Kingai de la Casa Iubirii a venit că un soc pentru mulți dintre concurenții din show-ul matrimonial, dar și pentru foști concurenți, mai ales bărbați care au participat și care își doreau o relație cu ea. Însă, de fiecare data, atenția și inima Kingai s-a îndreptat spre Radu. Mai nou, fosta concurenta originara din Bistriță, s-a mutat la București. Cel care pare foarte incantat de aceste noi planuri ale Kingai este nimeni altul decât Costi care o place foarte mult, însă mai știe că fosta concurenta mai mereu a fost topita după Radu și asta încă de la casting.

Costi despre Kinga: "Voia sa il sarute atunci acolo"

Citește și: Exclusiv! Kinga, dezvăluirile care aruncă totul în aer despre relația dintre Ionut și Larisa! Ce se întâmplă cu adevărat între ei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"A spus, eram toți la casting, îi plăceau ochii lui, era deja posesiva, a declarat Costi pentru Culisele Iubirii. Voia să îl sărute atunci acolo. Din partea lui Radu era putina panica atunci. Nu știa ce se întâmplă. Kinga îl placea, dar el profita de asta, e foarte inteligent. Ce am eu cu el, e partea noastră, dar îl respect, e foarte inteligent.

El face niste chestii pe ascuns și nu e bărbat să își asume. El să fie sănătos.

Costi, mereu fermecat de Kinga: "Kinga este șmecherită, le are pe toate"

Citește și: Exclusiv! Kinga, decizie radicală în privința lui Radu! Bianca Comănici a avertizat-o: "L-ai pus mai presus de tine!"

Eu am ieșit din Casa, m-am dus la sala, am călătorit, m-am văzut și cu câteva fete, am stat cu familia.

Niciodată foste, fosta rămâne fosta. Unele m-au văzut la emisiune, le-a plăcut de mine pentru că sunt simplu. Nu stiu daca m-aș mai întoarce în Casa. Dar cred că nu m-a schimbat, însă am învățat chestii noi care or să mă ajute. Kinga este șmecherită, le are pe toate. E că o păpușă în miniatura. Mereu ea mi-a spus Costi fortza. Mi-a plăcut de Natalia, apoi. Ea e în Italia, eu în Romania.
Am mai comunicat cu ea
, a dezvăluit Costi.

 

 

Taguri: