Exclusiv! CRBL și soția lui, Elena, detalii despre întoarcerea definitivă în țară. Ce planuri are cântărețul pentru următoarea perioadă

Autor: Alice Popescu

CRBL si sotia lui Elena, prezenti la un eveniment monden

Sursa: Instagram

Prezenti la un eveniment monden, CRBL si Elena au vorbit despre noile planuri de cand s-au intors in Romania.

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că CRBL și frumoasa lui Sotie au o familie exemplara. De ceva timp, cei doi împreună cu fiica lor, în vârstă de 12 ani s-au întors în Romania, ei locuind în Spania pentru o buna bucata de timp. CRBL a dezvăluit în exclusivitate pentru wownews faptul că de când fiica lor s-a mărit, acum își mai permit să iasă și la evenimente mondene și să mai fuga câteva ore de acasă.

"Mai plecam, ne întâlnim cu prieteni, mai stam și acasă, pe canapea. Mixam. Copilul are o zi libera apoi merge la scoală, socrii sunt acasă și atunci, na, Alessia are 12, se mulțumește și ea să scape de noi. Știe unde sunt dulciurile, are netul la discreție. Avem baza în ea. Creste frumos.

Citeste si: Exclusiv! Ce meserie își dorește să urmeze fiica Ronei Hartner: "De la mine a împrumutat timiditatea, nu îmi fac griji, nu o împing cu nimic"

Ce spune CRBL despre intoarcerea definitiva in Romania

La noi e este puțin diferit cu scoală pentru că învață în sistem britanic și continua ce a început. Nu se lovește de schimbările din sistemul învățământului. Eu osa continui cu muzica, am pregătit o piesa, mi-a fost dor de scena, de public. Mai fac și alte lucruri, o să facem multe. O să continuam, o să începem multe. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

E greu să spunem că ne-am întors definitiv. E greu să spunem pentru cât timp și unde o să ne mai poarte viață, nu știm.

Doar Bărbosul ăla de Sus știe. Nu ne place să ne plictisim, nu ne plac regretele, ar trebui să fie un serial, dar suntem la început. Mai avem.

CRBL si sotia lui, Elena planuri mari de viitor

Citeste si: Exclusiv! Pasiunea neștiută a Otiliei Bilionera: "Îmi place să gătesc prăjituri când am timp, am rețetele mele personale"

Noi spunem de fiecare data că ce este baza, este comunicarea. Suntem foarte buni prieteni. Trebuie să existe o balanță. Unul cedează, apoi celalalt. Ea mă cunoaște mai bine că oricine. Nu putem da sfaturi, dar la noi așa funcționează, noi nu am găsit o rețetă, a declarat CRBL.

 

 

Taguri: