EXCLUSIV! De ce riscă Iolanda eliminarea de la Casa Iubirii! Cristian Comănici face dezvăluiri: "E bine să fie și un turnător!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 apr 2022, 12:42

Ce spune Cristian Comanici despre conflictele din Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Cristian Comanici, fratele Biancai Comanici care a fost și el prezent într-un sezon Puterea Dragostei, a dezbătut la rece strategia fetelor din Casa Iubirii.

Iolanda, concurenta cea mai directa și sensibila din reality-show-ul Casa Iubirii are de furca cu celelalte fete din competiția matrimoniala deoarece sunt chitite să o elimine din Casa și deja se fac strategii în emisiune. Cristian Comanici care vorbește din experiență despre aceste nelipsite strategii puse la punct încă de la început: "În Gala s-au făcut strategii contra Iolandei pentru că este acuzata că e falsa. Din ce s-a dedus, aceasta strategie a început de la Corina și Kinga, dar și gemenele.

Acestea i-au spus Iolandei despre discuțiile fetelor."

Citeste si: EXCLUSIV! Ce dezvăluiri a făcut Cristian Comanici despre Bianca, cântăreață de muzică populară de la Casa Iubirii: "Nu vreau să le jignesc pe celelalte!"

Cristian Comanici despre alianta fetelor impotriva Iolandei

Cristian Comanici: "De-a lungul vieții și timpului, e foarte greu cu strategiile.

E bine că cineva toarnă. Prin trădare, se ajunge la adevăr, iar trădătorul a făcut că acest lucru să se întâmple. Cele doua surori își vor construi baza unei tabere. Știi bine că ai încredere în sora ta. Deja sunt doua. Doua persoane nu le poți trada"
, a dezvăluit Cristian Comanici pentru canalul online wownews.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce spun fratii Comanici despre primele clinciuri intre concurentii din Casa Iubirii

Bianca Comanici: "Iolanda și Stefania sunt directe. Ea a spus în fata că e invidioasa. Gelozia și dușmănia se cunosc. Când a fost Gala, votul gemenelor nu le-am văzut. Au votat la fel? Ele sunt extrem de apropiate, nu trădezi niciodată fratele, familia. Sunt foarte pătimașe și sufletiste."

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea nu s-a ținut de cuvânt. Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi în mijlocul unei ediții Casa Iubirii: "O să plâng toată ziua!"

Cristian Comanici: "Daca una ar parași competiția, una ar rămâne daca ar face un compromis, însă daca ar fi la fel, cred că ar parași și cealaltă. Ele au zis că nu se vor certa niciodată pe un băiat."

Cristian Comanici a dezvaluit ca si-ar fi dorit sa fie si el in Casa Iubirii, insa nu in mijlocul barfelor: "Din experienta mea, traind printre femei, voi sunteti mai cu barfele pe la spate, noi ne spunem supararea, asa fac si baietii din Casa Iubirii."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.