Exclusiv! Cristina Dorobantu despre celebritate: "Sunt un om simplu, nu mă consider o vedetă!" Ce spun părinții ei când o văd la televizor

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 mai 2023, 01:15

Care este destinatia preferata a Cristinei Dorobantu

Sursa: Instagram

Prezentatoare TV este constienta de de frumusetea pe care care o emana din atitudine si aparitiile mereu studiate, insa vedeta a ramas la fel de modesta.

Cristina Dorobanțu este una dintre cele mai discrete prezente feminine de la pupitrul Știrilor Kanal D care mereu a știut să lasă atât cât trebuie la vedere în ce privește viață personala. Cât despre feminitatea pe care o emana, Cristina a învățat în timp ce înseamnă cultul rafinamentului pentru tot ce înseamnă "art of living" și totodată fashion.

Cristina Dorobantu: ""Nu cred că mi se va întâmplă vreodată să mi se urce la cap celebritatea"

Citeste si: Exclusiv! Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre fiul lui, Nicolas, în vârstă de 7 luni: "Iți dai seama ce băiat frumos o să am?!"

"În ultima perioada nu mi-am mai cumpărat atât de multe lucruri, recent mi-am achiziționat un sacou alb foarte frumos. Rochia pe care am purtat-o la aniversarea mea de 30 de ani este piesa vestimentara cu cea mai mare valoare sentimentala pentru mine",

a recunoscut frumoasa prezententatoare TV pentru k anald.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De când se afla la pupitrul știrilor de prans, Cristina Dorobanțu a înregistrat audiente colosale și nu poate fi decât mandra pentru aportul pe care îl aduce căci asta și-a dorit și pentru asta a muncit dintotodeauna.

Chiar daca a ajuns unde și-a propus, vedeta Kanal D spune că nu i s-a urcat deloc celebritatea la cap: "Nu cred că mi se va întâmplă vreodată să mi se urce la cap celebritatea, cu atât mai mult cu cât mereu m-am considerat un om simplu, nu mă consider vedeta. Părinții mei sunt foarte mândri de mine, se uita amândoi mândri la Știrile Kanal D.

Care est destinatia preferata a Cristinei Dorobantu

Mai mult decât atât, Cristina a mai dezvăluit că una din cele mai mari pasiuni ale sale este să calatoareasca. Se știe că încă de mica, prezentatoarea TV a vizitat o mulțime de tari și destinații de vacanta, însă niciuna nu se compara cu o anume destinație la care ar reveni cu ochii închiși: "Marrakesh, cu tot farmecul lui, cu discrepanta dintre esență și aparenta, cu țoață frumusețea, fară dar și poate aceea este destinația care m-a impresionat total," a

dezvaluit Cristina pentru kanald.ro.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?