Exclusiv! Cristina Dorobanțu își dorește să își întemeieze o familie: "Visul meu cel mai mare este acela de a deveni cea mai bună mamă din lume!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 apr 2023, 02:30

Cristina Dorobantu isi doreste o fetita

Sursa: Instagram

Prezentatoarea TV a recunoscut ca este foarte implinita pe plan profesional, iar pe ce personal mai are o singura dorinta.

Cristina Dorobanțu, vedeta de la pupitrul Știrilor Kanal D de prânz, a recunoscut că a muncit foarte mult pentru a ajunge în punctul în care acum se afla. Se bucura de admirația a milioane de telespectatori care urmăresc jurnalul prezentat de tânără vedeta cu care face audiente record și mai mult, și-a împlinit cel mai mare vis de pe plan profesional: "Mi-am dorit atât de mult să ajung unde sunt acum și  am muncit neîncetat că să fiu aici.

Mulțumesc Universului că a făcut în așa fel încât să ating acest vis atât de important pentru mine," a recunoscut Cristina în exclusivitate pentru kanald.ro.

Cristina Dorobantu despre visul de a deveni mamica

Însă că orice femeie, Cristina simte că este momentul să își întemeieze o familie și să aibă un copil. Acesta este cel de-al doilea mare vis al frumoasei prezentatoare TV pe care spera să și-l împlinească: "Mai am o dorință importanta, aceea de a-mi întemeia o familie și, de ce nu, de a avea

un copil.  În plan personal, visul meu cel mai mare este acela de a deveni cea mai buna mama din lume. Sper să fiu la fel de buna precum au fost părinții mei pentru mine."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Dorobantu, una din cele mai elegante prezente feminine

Tot Cristina a făcut și o dezvăluire pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și anume că și-ar dori o fetiță, o mica prințesă pe care să o cheme Zamora-Maria. Cristina este una dintre cele mai elegante prezente feminine din showbiz și chiar a recunoscut că una din cele mai mari pasiuni ale ei sunt hainele și nu se sfiește să dezvăluie că cele mai frumoase piese din garderoba și cele mai de suflet sunt unele în care a investit

ceva bani. Insa intotdeauna prezentatoarea TV a avut grija ca tot ce isi achizitioneaza sa fie de o simplitate aproape imperceptibila pentru ca asta o caracterizeaza, dupa cum spune chiar ea.