EXCLUSIV! Cu ce se ocupa mai nou DETINUTII din inchisoare VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:08

Si ce daca sunt dupa gratii si nu au voie sa detina telefoane mobile, ei tot tin pasul cu lumea mondena si cu noutatile de pe internet!

Nu-si fac nicio grija ca ar incalca legile. Unii detinuti din inchisorile patriei au conturi pe retelele de socializare. Nu traiesc in izolare, asa cum ati putea banui. Chiar deloc. Lumea e mare si e a lor! Ce viseaza noaptea, posteaza ziua. Fotografii cu tineri plini de muschi bine lucrati, pusi in evidenta de tricouri mulate, tatuaje mari si nelipsitii ochelari de soare. Un look de baiat rau care trebuie afisat, dar mai ales cultivat ca nu cumva fanele sa ii uite cat timp isi ispasesc pedeapsa.
Nu conteaza daca la recomandari si ocupatie scrie negru pe alb: Rahova.

Inchisoarea nu-i impiedica pe unii sa nu fie eleganti si in ton cu moda. Iata-l pe domnul din imagine. Pozeaza mandru din a lui celula. In fiecare fotografie, are o alta tinuta. Nu conteaza ca il vad doar colegii de camera, pe internet, il privesc milioane de fete si trebuie sa fie mereu aranjat si la patru ace.
Cand nu e la bustul gol, isi etaleaza tricourile de firma si hainele sport, uneori, cu accente casual. Viseaza chiar sa fie pe tricoul lui Messi sau alaturi de Beyonce! Altii si-au pus chipul pe bancnote valoroase sau au facut fotografii langa o patura cu Barbie ca nu-i asa, e plictiseala mare!

Ca timpul sa treaca mai repede si sa lege noi prietenii, baietii posteaza multe mesaje doar-doar vor cuceri vreo fata.
Reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor spun ca, anul acesta, in marile centre de detentie vor fi adusi caini speciali antrenati care pot depista telefoanele mobile.

Daca unii au ca pasiune modelingul dupa gratii si pozele postate ilegal pe retelele de socializare, altii isi descopera aptitudini care le aduc zile scazute din pedeapsa. Sorin Ovidiu Vantu, de exemplu, s-a apucat de scris. Nu de dragul artei, ci ca sa ii fie scazute 33 de zile din condamnarea primita.
La fel si fostul premier, Adrian Nastase. A publicat volumul "Exercitii de libertate" si tine un blog din inchisoare. Si lui i se scad zile din pedeapsa si poate respira mai repede aerul libertatii. Unii cu scrisul, altii cu bidineaua. Sile Camataru a zugravit celula unde a fost inchis si a fost eliberat ceva mai devreme.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.