Exclusiv! Cu ce ținute defila Ilinca Vandici în liceu? "Niciodată cu decolteu sau ceva exagerat. Rimelul l-am descoperit la 17 ani"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 28 nov 2022, 14:58

Ilinca Vandici a povestit când a început pasiunea pentru haine și aparății elegante, într-un interviu acordat colegei noastre, Andra Mihu.

Ilinca Vandici este mereu o prezență elegantă, iar de când a devenit prezentatoarea show-ului "Bravo, ai stil", vedeta Kanal D a început să acorde și mai mult atenție stilului său vestimentar, acolo unde mărturisește că are niște reguli stricte de la care nu se mai abate acum.

Citește și: Exclusiv! Ilinca Vandici anunță castingul pentru sezonul 8 al emisiunii "Bravo, ai stil". Ce sfat are îndrăgita prezentatoare pentru viitoarele concurente

Cu ce ținute defila Ilinca Vandici în liceu?

Ilinca Vandici a dezvăluit că pasiunea pentru haine și apariții elegante a început cu mult înainte de a cunoaște celebritatea, tocmai din perioada liceului.

" Nu am purtat, poate foarte rar, pantaloni cu talie joasă. Chiar dacă au fost în supertrend și au fost la modă, nu mi-au plăcut niciodată.  Nu-mi plac șalvarii pentru femei, acei pantaloni cu turul foarte lăsat, mulați apoi pe gambă.

Nu îi consider feminini. 
Însă pasiunea pentru eleganță și stil pornește cu mult înainte de a cunoaște celebritatea", a declarat Ilinca Vandici, într-un interviu pentru Kanal D.

"Nu mergeam îmbrăcată sexy, cu buric la vedere sau cu decolteu"

Pe atunci, Ilinca era adepta unui stil elegant și își pregătea sârguincios ținutele cu o seară înainte.

" Eram pe tocuri zilnic în liceu.

Sunt crescută la țară, cu principii extrem de sănătoase, cu anumite lucruri care se fac sau nu se fac în anumite situații.  La școală nu mergeam niciodată îmbrăcată sexy, cu buric la vedere sau cu decolteu.

Eram mai degrabă adepta stilului elegant. Iarna purtam jeanși fiind frig afară, pulovere, vara- rochițe, fustițe. Dar niciodată exagerate, niciodată ceva vulgar.  Nu am fost niciodată în zona asta pentru că nu face parte din mine. 

Nu a venit din mine niciodată.

Țin minte, în schimb, în fiecare seară îmi pregăteam ținuta pentru a doua zi.  Am fost organizată de mică, să fie toate așezate, astfel încât să mă pregătesc cât mai repede de dimineață."

Mama vedetei, cosmeticiană de meserie, a fost foarte strictă în ceea ce privește machiajul sau produsele cosmetice folosite mult prea timpuriu.

Atât de strictă, încât Ilinca recurgea la unele metode care mai de care mai inedite, pentru a obține look-ul dorit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Purtam foarte puțin machiaj. La liceu cred că abia descoperisem rimelul, dacă îl descoperisem.  Țin minte că eram în școala generală și îmi doream și eu foarte mult să-mi prind părul în poney-tale sau în coc spaniol  și pentru că mama nu mă lăsa să folosesc produse de păr și nici produse

cosmetice pentru față, foloseam apă cu zahăr, ca să obțin acel efect pe care îl numim astăzi "wet look".

Am găsit întotdeauna variante.  Mama fiind cosmeticiană, nu mă lăsa să folosesc produse de make-up, poate doar puțin rimel. Exclus fond de ten, farduri, rujuri etc.

Și uite că poate de aceea am reușit de-a lungul timpului să îmi mențin tenul frumos și hidratat de-a lungul timpului.

Cred că abia pe la 17 ani am început să mă machiez, iar regula de bază de la mama a fost: "Niciodată nu dormi, nu te bagi în pat nedemachiată".

Indiferent cât sunt de obosită, că vin de la o petrecere la 4-5 dimineața, în orice împrejurare, demachierea de seară este sfântă."

Citește și: Când începe „Bravo, ai stil!”, sezonul 8. Show-ul despre modă și stil se întoarce la Kanal D

Feminitatea, regula de bază în stilul Ilincăi Vandici

"Cred că e important să ne păstrăm feminitatea. Iar asta se reflectă și comportamental, dar și din ținutele pe care le avem. Și eu am tendința în fiecare dimineață să iau o pereche de jeanși, să iau o pereche de pantaloni, pentru că mă simt confortabil.  Dar, să nu uităm să ne menținem feminitatea și să o hrănim în permanență, pentru ca ea este cea care ne definește ca fiind ceea ce suntem. Și atunci ia uite, ce frumos dă și câte o rochie și câte o fustă, din când în când măcar.

Ador doamnele în deux-piece-uri, mi se par superbe! Ador fetele în fuste scurte, mi se par superbe!  Feminitatea vine pe aceeași zonă cu toleranța, cu empatia, cu iubirea, afecțiunea, creativitatea și atunci noi suntem pline de aceste calități. Hai să le scoatem la vedere!  Dar și cu vulnerabilitatea, o calitatea care mie mi se pare foarte importantă, pentru că asta ne face femei."

Citește și: Un nou sezon “Bravo, ai stil!” va pune în lumina reflectoarelor noi concurente, încă necunoscute publicului larg, dar gata să cucerească podiumul!

Au început înscrierile pentru noul sezon "Bravo, ai stil"

Ilinca Vandici are noi motive să fie entuziasmată. Proiectul ei de suflet, "Bravo, ai stil", show-ul pe care îl moderează de 7 ani, se pregătește de un nou sezon.

Castingul pentru sezonul 8 "Bravo, ai stil" este oficial deschis, iar cine visează să facă parte din noul sezon al competiției se poate înscrie pe casting.kanald.ro.

"Să vă luați inima în dinți, ieșiți din zona de confort! Niciodată nu o să poți să evoluezi dacă rămâi în zona de confort! Trebuie să îți forțezi limitele, să faci ceva care te scoate de acolo și întotdeauna să îți permiți să visezi mare, mult, frumos! Haideți la casting! Nu contează câte kilograme aveți, nu contează ce înălțime aveți, nu contează ce culoare de păr aveți.E suficient să veniți cu inima deschisă, să pășiți cu curaj și să porniți cu dreptul în această experiență fabuloasă" , este mesajul Ilincăi Vandici pentru viitoarele concurente.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.