Exclusiv! Cum a ajuns Valerie Lungu să facă bani din social-media: "Este singura mea sursă de venit. Nu este ușor!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 aug 2023, 01:20

Ce spune Valerie Lungu despre noua nisa pe care s-a axat

Sursa: Instagram

Influencerul o duce foarte bine din castigrile obtinute din postarile pe social-media si chiar spune ca si proiectele curg garla.

Valerie Lungu, unul dintre cei mai vizibili influenceri din sociali-media cu peste 300 de mii de urmăritori pe Instagram, a dezvăluit o parte din secretele care au făcut-o să ajungă în vârf și să colaboreze cu brand-uri de renume din domeniul fashion și beauty. Tânără spune că daca la prima vedere totul pare o joaca și extrem de ușor, ei, bine, lucrurile nu stau deloc așa deoarece în spate exista o munca asidua pentru rezultatele pe care le are.

Tot timpul trebuie să fie pusa la curent cu noutățile deoarece trend-urile se schimba de la o zi la alta, iar nișa pe care și-a găsit-o în momentul de fata îi aduce foarte mult capital de imagine, dar și bani.

Citeste si: Ce cadou i-au făcut Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, Ilenei Sterp de ziua ei: "Mamă, astea au fost o căruță de bani!"

Valerie Lungu, pe val in social-media

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa fiu atat de cunoscuta si o sa stau in fata oamenilor sa vorbesc despre social-media,

a spus frumoasa vedeta din online pentru wownews.  Clar mi-am dorit să ajung cunoscuta, dar nu am stiu că asta a fost momentul, mi-a plăcut mereu să fac poze, dar nu m-am așteptat. Este singura mea sursa de venit. Nu zic că îmi ajunge deoarece mulți spun că e ușor, uneori îi trimit clipurile managerului meu la 4 dimineața. La un video se muncește 3-4 ore și daca este o campanie foarte mare, se muncește o zi-doua.
Nu poți să spui că iți ia cinci minute.

Valerie Lungu a schimbat macazul si s-a axat pe zona de beauty si fashion

Acum, nu stiu cât căștig, eu fac facturi și asta e. Nu am cum să țin cont, însă creștem și colaborările cresc și vin și mai multe brand-uri la mine. Eu nu mă opresc. Daca eram foarte buna pe travel, am realizat că pot fi virala și pe noua nișa de beauty și fashion.

La mine e opusul, am avut foarte multe colaborări și asta datorita rezultatelor pe care le am, a mai spus Valerie Lungu.