EXCLUSIV Cum a convins-o Bursucu pe soția lui, Andreea, să facă publice imagini de la nuntă: ”Știe că oamenii sunt curioși”

Author: Diana Bostan
Cum a acceptat Andreea ca pozele de la nuntă să fie făcute publice
Sursa: Instagram- mister_bursucu

Nunta lui Bursucu și a Andreei a fost un eveniment extrem de aștepat în showbiz-ul românesc, cei doi având o relație de peste 11 ani. Ce crede soția prezentatorului Kanal D despre faima acestuia?

Bursucu și Andreea s-au căsătorit după 11 ani de relație. Nunta a fost o simplă formalitate, cei doi formând deja o familie unită și fericită. Andreea este o persoană discretă și a încercat să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, însă își sprijină soțul în cariera sa atunci când situația o cere.

Cum a acceptat Andreea să facă publice imaginile de la nuntă

Fericitul eveniment a avut loc pe data de 14 octombrie a acestui an, iar la petrecere au luat parte familiile, prietenii apropiați, dar și nume importante din showbiz-ul românesc. Evenimentul a fost intens discutat și așteptat, iar în ciuda discreției sale, Andreea a acceptat ca imaginile de la nuntă să fie făcute publice.

Mulți s-au întrebat cum de soția prezentatorului emisiunii ”Roata norocului” a acceptat ca imaginile de la nuntă să apară în presă, iar Bursucu ne-a dezvăluit în exclusivitate răspunsul.

Vedeta Kanal D susține că a discutat cu soția lui înainte de eveniment și că aceasta a fost conștientă de faptul că oamenii vor să afle și să vadă cât mai multe imagini de la nunta lor.

Citește și: EXCLUSIV Cum s-a schimbat relația lui Bursucu cu Andreea de la căsătorie: ”Am această “piuliță” pe deget” Prezentatorul ”Roata norocului” a dezvăluit totul

Adrian Cristea, alias Bursucu, ne-a împărtășit faptul că soția lui îi respectă profesia și că acceptă aceste lucruri în limita bunului simț. Cei doi soți se sprijină reciproc în carieră, deși Andreea are propriul business și nu activează în domeniul televiziunii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Am discutat acest lucru înainte de eveniment.

Ea îmi respectă profesia foarte mult și știe că oamenii vor să vadă, sunt curioși să afle mai multe despre acest eveniment. Acceptă toate lucrurile atâta timp cât sunt în limita bunului simț. A fost un eveniment frumos și nu a avut nimic împotrivă să le arătăm oamenilor un moment fericit din viața noastră ”, ne-a mărturisit Bursucu în exclusivitate.

Ce crede soția prezentatorului despre profesia lui

Andreea are propriul business și nu este interesată să apară în lumina reflectoarelor, cu toate acestea își sprijină soțul în carieră atunci când are ocazia. Aceasta este de părere că soțul ei este un om de show, fiind cel care asigură partea de divertisment, iar ea are treburile ei.

”În același timp ea spune că eu am meseria mea, sunt om de show, de divertisment, ea are treburile ei, business-ul ei care nu are legătură cu televiziunea sau presa ”,

a mai dezvăluit Bursucu, prezentatorul emisiunii ”Roata norocului”.

Citește și: EXCLUSIV Detalii de la nunta de poveste a lui Bursucu! Care a fost cel mai emoționant moment pentru prezentatorul de la „Roata Norocului”

Cei doi s-au cunoscut pe când Bursucu avea 25 de ani, iar Andreea trecea printr-o perioadă grea datorată decesului partenerului său. Deși părea o relație de vară, iar viitoarea lui soție era destul de sceptică, Bursucu și-a făcut curaj și a sărutat-o, iar de atunci a început totul.

Andreea și Bursucu au o relație de 11 ani și reprezintă unul dintre cele mai fericite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Pe Bursucu îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, prezentând alături de Ana-Maria Barnoschi cel mai iubit show concurs,  “Roata Norocului”, la Kanal D.