Exclusiv! Cum arată acum Andreea Mantea în costum de baie: "Țineți minte ce plinuță eram anul trecut?! Am promis ca o sa slabesc"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2022, 13:08

Andreea Mantea a plecat in Grecia

Sursa: Instagram

Andreea Mantea este o fire extrem de ambitioasa si cand isi pune in gand ceva, reuseste chiar daca sacrificiul este mare.

Când a început emisiunea Casa Iubirii, Andreea Mantea a dezvăluit că a slăbit 10 kilograme și nu se oprește aici pentru că își dorește să aibă o silueta de invidiat. Lunile au trecut, iar prezentatoarea TV a muncit din greu pentru a avea un corp de vis și pentru a ajunge la kilogramele pe care le avea în urma cu câțiva ani. Vedeta a recunoscut că nu este ușor având în vedere că este și pofticioasa și chiar daca nu are voie să guste din anumite alimente precum cireșele, slana sau ceapa deoarece este alergica, mai ciupește cateputin.

Plus că nu mai consuma nimic din ceea ce are zahar, un lucru extrem de greu. 

Citeste si: Catalin Morosanu, detalii despre relația cu soția lui: "Am luat-o de tânără, nu a mai cunoscut alți bărbați, altfel nu mai era cu mine!"

Andreea Mantea, primele imagini de anul acesta in costum de baie 

Cu toate acestea prezentatoarea TV a ajuns la performanta de a topi țoață grăsimea, bineînțeles și cu ajutorul unor exerciții pe care le-a făcut acasă sub îndrumarea instructorului ei de fitness pentru că la sala

nu mai are timp să ajungă având un program foarte încărcat. Și iată că cea mai elocventa proba, a trecut-o cu brio. Andreea Mantea a reușit să îmbrace o rochie măsură S cumpărată de anul trecut și pe care nu o putea îmbracă deloc.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea a ajuns la marimea S: "Imi doresc lucruri si nu ma las pana nu le obtin"

Citeste si: Exclusiv! Denise Rifai trage un semnal de alarmă: "Am o mare problemă cu Herăstrăul. Sunt cele mai mari pericole să te prăbușești pe acolo"

 " În vara, am avuzt o rochiță. Am văzut-o, știam că nu am cum să intru în ea.

Chiar nu aveam cum. Țineți minte ce plinuță eram anul trecut, însă mi-am dorit enorm. Eu tot am luat-o anul trecut și am zis: "Nu o să îmi vina acum, însă vara viitoare o să slăbesc și o să îmi revin și o să port aceasta rochie. Uitați-o, e aici, și ce credeți, a venit ziua în care eu o să o port. Deci, este simplu, îmi doresc lucruri și nu mă las până nu le obțin,"  a
spus Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Iar acum, frumoasa vedeta impreuna cu fiul ei, David, se afla in vacanta in grecia, mai exact in Kefalonia unde se bucura de cateva zile de soare si relaxare. Ceea ce au putut observa fanii este faptul ca Andreea are un fizic de invidiat si tonifiat intr-un costum de baie negru. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.