Exclusiv! Cum arată casa lui Mihai Mitoșeru. Noemi, fosta lui soție, s-a ocupat în totalitate de amenajare: "Arată așa frumos datorită ei!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 sep 2023, 00:00

Mihai Mitoseru si-a prezentat casa in exclusivitate

Prezentatorul TV inca a pstrat in casa amprenta fostei sale sotii caci fiecare coltisor este decorat asa cum isi imaginase ea.

Mihai Mitoseru și soția lui au divorțat în urma cu câțiva ani, însă cei doi își poarta în continuare un mare respect, țin legătură și mai mult se vizitează. Iar prezentatorul TV chiar a păstrat locuință în care au locuit împreună intacta, mai mult spera că nu a făcut prea mult haos după plecarea ei.

Mihai Mitoseru locuieste in apartamentul in care fosta sotie si-a pus amprenta

"Este locul unde mă simt bine, unde de fiecare data când am treaba, mă gândesc că vreau să mă întorc că de asta m-am și mutat aici acum 10 ani, a spus Mitoseru pentru wownews. Arata așa de frumos datorita fostei soții. Ea a făcut cam țoață casa asta și sper că nici eu să nu o fi distrus intre timp.

Nu a făcut cursuri de design, nu avea timp, tot timpul zbura."

 

Mihai Mitoseru a locuit in urma cu mult timp intr-o garsoniera impreuna cu Noemi

Mihai Mitoseru a dezvăluit că sta într-un complex foarte frumos unde mai locuisc Andreea Tonciu, Titus Steel și foarte mulți fotbaliști. Prezentatorul "Se striga darul" a ținut să precizeze faptul că nu tot timpul a locuit într-un spatiu atât de frumos pentru că în urma cu mai mulți ani el și mama lui au pierdut tot ce înseamnă

locuințe și a locuit într-o garsoniera dormind pe saltea. Dormeam cu Noemi și câinele pe o saltea. Câinele nu înțelegea de ce stam pe patul lui căci era fix la nivelul la care dormea ea. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Exclusiv! Mihai Mitoșeru, adevărul despre motivul divorțului de Noemi: "Eu n-am plecat cu alta, ea n-a plecat cu altul"

Misha, câinele lui Mitoseru și al lui Noemi nu era acasă în momentul când echipa wownews a fost în vizita pentru că se afla la fosta sotie. Cei doi au grija împreună de el, însă cel mai mult locuiește la prezentatorul TV.