EXCLUSIV! Cum arată Marinela Mavrodin după ce a stat 4 ore în operația de rinoplastie: "Mi-era teamă că o să mor!"

Autor: Alice Popescu

Primele declaratii ale Marinelei Mavrodin dupa operatia de rinoplastie

Sursa: Instagram

Marinela Mavrodin, fosta concurenta Puterea Dragostei si-a facut cateva interventii chirurgicale, atat la nivelul nasului cat si al bustului.

Marinela Mavrodin a trecut prin Iad in momentul cand a hotarat sa isi faca operatia de rinoplastie. in prima faza, fosta concurenta Puterea Dragostei, a avut numeroase temeri si a tot amanat avand in vedere ca inca putea sa mai suporte deviatia de sept pe care o avea. Insa in momentul in care medicul a programat-o, Marinela nu a mai avut cum sa dea inapoi.

Citeste si: EXCLUSIV! Mama Geta, cerință neobișnuită pentru Culiță Sterp de fiecare dată când merge într-o tară străină. Ce vrea femeia să îi aducă cu tot dinadinsul

Marinela Mavrodin, primele declaratii dupa operatia de rinoplastie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, frumoasa fosta concurenta Puterea Dragostei a intrat in operatie care a durat aproape 4 ore.

Insa, dupa interventie, a inceput chinul pentru Marinela: "Cand m-am trezit din anestezie, aveam nasul foarte inghetat. Nu simteam nimic. Imi era foarte frig. Am plans cand m-am vazut. M-am speriat. Firele, le-am tinut 7 zile. Nu am mai suportat. La inceput, ma trezeam fara aer cand dormeam. Prima seara nu am putut sa dorm, de frica. Am respirat si pe nas si pe gura, dar de frica.
La inceput, cand m-am uitat, am zis ca sunt ok, dar dupa 5 ore ma invineteam din ce in ce mai tare. M-am invinetit groaznic. Timp de 7 zile am stat asa, insa nu mai eram asa umflata. Umflatura se dusese pe obraz," a declarat Marinela pentru canalul online wownews.

Citeste si: Bursucu, dezvăluiri exclusive după trei zile de când prezintă matinalul Dimineața cu noi: "Este extrem de nesimțită!"

Bogdan Urucu, iubitul Marinelei, nu a fost de acord cu interventiile iubitei lui

Marinela a dezvaluit ca nu si-a dorit niciodata sa exagereze cu operatiile. A vrut sa mearga pe naturalete: "Nu am exagerat cu nimic, nici cu silicoanele, nici cu buzele sau altceva. In buze mi-am pus de 3 ori si nu au aratat niciodata exagerat. Robert spune ca este exagerat ce am facut.

Eu am incercat sa ii explic." Iubitul lui Marinela nu a fost de acord cu interventiile ei si i-a zis ca are buze de babuin: "Nu mi-am facut sa ma placa Robert mai mult sau sa ma placa cineva."

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.