Exclusiv! Cum face Ilinca Vandici economii. Nu ți-ai fi putut imagina la ce a renunțat demult vedeta pentru a mai pune bani deoparte

Author: Alice Popescu
Actualizat: 10 iul 2023, 01:05

Cum face Ilinca Vandici economii

Sursa: Instagram

Ilinca Vandici este mai intai de toate o femeie extrem de asumata atunci cand vine vorba de deciziile pe care le ia in viata personala si profesionala.

Vedeta TV a fost prezenta în cadrul Galei de Excelența, acolo unde a primit și un premiu, însă înainte de toate, Ilinca a dezvăluit în cadrul unui scurt interviu faptul că având în vedere perioada dificila pe care o traversam din pricina consecințelor războiului, este cazul că fiecare să își restrângă cheltuielile, același lucru făcând și ea. Chiar și cu micuțul Zian este mult mai restrictiva atunci când vine vorba despre cumpărături.

Citeste si: Mama Geta, hotărâtă să fie din nou soacră mare! Și-a cunoscut viitoare cuscră și nu s-a abținut până nu a pus o poza cu ea pe rețelele de socializare

Ilinca Vandici, despre cum reuseste sa economiseasca

"Vrea Zian să cumpăram în fiecare zi o mașinuță. Ok, nu mai cumpăram în fiecare zi, cumpăram de doua ori pe săptămână o mașinuță, am zis să fim mai cumpătați la ce se întâmplă în lume, a dezvăluit pentru wownews,

Ilinca Vandici. Nu mai cumpăram 7 zile din 7, ci 2 din 7. Machiaj, par, pot să mi le fac și singura daca nu este ceva extrem de complicat și mă descurc. E bine așa. Mi-ar placea să îmi cumpăr elicopter, să economisesc timp. Însă la semafor pot să trimit un mail, să fac un story, o postare, de multe ori mănânc la volan. Încerc să economisesc mai mult timp.
Stresul că nu mai avem timp comprima alte activități. Mai mănânc la volan, mă mai machiez la volan, asta e.
..a dezvăluit prezentatoarea TV.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cum arată vila de sute de mii de euro în care se va muta Culiță Sterp alături de logodnica și de fiul lor: "Construim un viitor"

Ilinca Vandici este una dintre cele mai strălucitoare si iubite prezențe de pe micul ecran și nu numai. Cu o experiență îndelungată în televiziune, de numele ei se leagă reality-ul "Bravo, ai stil!", alt show fenomen, difuzat de Kanal D, care a cucerit milioane de oameni și a creat comunități uriașe de fani. Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, a devenit ea însăși o prezență inspirațională pentru un public uriaș și eterogen.