EXCLUSIV | Cum ne influențează cifra destinului într-o relație. Numerologul Romeo Popescu a dezvăluit cum acest lucru poate determina compatibilitatea între parteneri

Autor: Diana Bostan

Cum ne influențează cifra destinului într-o relație.

Sursa: Pixabay

Numerologul Romeo Popescu a fost invitat recent în emisiunea „Follow Us”, unde a discutat despre rolul cifrelor în relații și modul în care acestea influențează compatibilitatea.

Una dintre principalele teme abordate în ediția de azi a emisiunii ”Follow us” a fost întrebarea dacă cifra destinului poate determina compatibilitatea între parteneri.

Citește și: EXCLUSIV| Cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună. Probleme mari pentru trei nativi: „Atenție. Se pierd mulți bani”

Cum ne influențează cifra destinului într-o relație

Numerologul Romeo Popescu a subliniat că destinul este un concept individual și nu influențează relațiile în mod direct. El a precizat că relațiile de cuplu sunt doar o parte din acest drum, dar nu sunt factorul decisiv în atingerea destinului. Compatibilitatea între parteneri nu se bazează pe cifra destinului, ci pe cifra de vibrație interioară, ziua în care s-au născut.

În numerologie, există 31 de cifre de vibrație interioară, iar acestea pot influența modul în care oamenii se ajută reciproc în drumul lor spre propriul destin.

De exemplu, o persoană născută pe 17 are vibrația interioară 8 (1+7=8), iar acest aspect este esențial pentru înțelegerea compatibilității.

Citește și: Ce previziuni are Carmen Harra pentru România: „Va ului planeta” Fenomenul care va uimi întreaga țară se apropie

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

„Destinul este individual. Adică este destinația unde ”eu” trebuie să ajung. Și atunci trebuie să mă duc către destinația respectivă ”eu”, trăindu-mi experiențele vieții. Destinul nu ține de toată viața mea. Relația de cuplu este doar o parte a vieții mele către destin. Compatibilitatea și complementaritate se calculează pe cifra de vibrații interioare.”, a spus numerologul Romeo Popescu, la ”Follow us”.

Ce se întâmplă în cazul în care cifrele vibrațiilor interioare nu se potrivesc

În cazul în care numerele de vibrație interioară nu se potrivesc, Romeo Popescu a oferit o soluție: „Dacă nu este numărul potrivit, poate reușesc prin auto-cunoaștere. Trebuie să vedem ce putem face. Doar dacă acest lucru este dorit de cei doi.”

Citește și: Cel mai important portal magic al anului 2024: Ce reprezintă cifra 888 și cum ne influențează aceasta zi

Astfel, numerologul a concluzionat că, deși cifra de vibrație interioară poate influența o relație, succesul acesteia depinde de implicarea celor doi și de dorința lor de a se înțelege și ajuta reciproc.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.