EXCLUSIV Cum s-a schimbat relația lui Bursucu cu Andreea de la căsătorie: ”Am această “piuliță” pe deget” Prezentatorul ”Roata norocului” a dezvăluit totul

Author: Diana Bostan
Actualizat: 24 nov 2023, 12:03

Cum s-a schimbat relația lui Bursucu cu Andreea după nuntă

Sursa: Instagram- mister_bursucu

Bursucu și Andreea au devenit soț și soție pe data de 14 octombrie, iar nunta a fost una de vis. Cei doi s-au căsătorit după o relație de 11 ani, iar vedeta Kanal D a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de la nuntă.

Jovial și mereu cu glumele la el, Bursucu, ne-a dat detalii, în exclusivitate, despre viața de bărbat însurat. Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” a vorbit despre cum i s-a schimbat relația cu Andreea, dar și despre nunta de vis.

Ce spune Bursucu despre viața de bărbat însurat

Adrian Cristea, alias Bursucu, și Andreea s-au căsătorit după o relație de 11 ani. Cei doi au împreună o fetiță, dar și pe fiica Andreei dintr-o căsnicie anterioară.

Prezentatorul emisiunii ”Roata norocului” și soția lui se simt o familie împlinită, iar ”actul” a fost mai mult o simplă formalitate.

Citește și: EXCLUSIV Detalii de la nunta de poveste a lui Bursucu! Care a fost cel mai emoționant moment pentru prezentatorul de la „Roata Norocului”

Vedeta Kanal D nu consideră că viața lor de cuplu s-a schimbat prea mult de căsătorie, relația lor fiind deja destul de puternică.

Cei doi se iubesc la fel de mult, doar că acum totul este consemnat și oficializat. Bursucu a recunoscut faptul că viața de bărbat însurat este una simplă.

Este simplă viața mea de bărbat căsătorit. Nu s-a schimbat mare lucru, noi suntem împreună de 11 ani, relația noastră este și a fost foarte puternică. Nunta a fost o formalitate dar și un prilej de bucurie.

Așadar viața noastră continuă la fel cum a fost și până acum, ne iubim la fel de mult. Doar că am această “piuliță” pe deget cum îmi place mie sa mai glumesc ”, ne-a spus Bursucu în exclusivitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bursucu a vorbit despre nunta de poveste pe care a avut-o cu Andreea

Vedeta Kanal D și Andreea au avut parte de o nuntă fabuloasă la Constanța. Cei doi au ales să oficializeze cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi, totul într-un cadru de poveste. Alături de cei doi au fost familia, apropiații, dar și colegii de breaslă al îndrăgitului prezentator TV.

Bursucu a avut ceva emoții pentru faptul că și-a dorit ca lucrurile să iasă așa cum cei doi au planificat și ca invitații să se simtă bine.

Întrebat dacă totul a ieșit așa cum au planificat, prezentatorul TV susține că totul a ieșit perfect și fără repetiție.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Bursucu după ce s-a căsătorit: ”Nu am limită” Vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme

”Absolut totul a fost perfect, exact cum am visat. Nici dacă făceam repetiții înainte nu ieșeau lucrurile atât de bine, exact așa cum am visat.

Totul a decurs ceas”, a spus vedeta Kanal D referitor la modul în care s-a desfășurat nunta.

Andreea și Bursucu au o relație de 11 ani și reprezintă unul dintre cele mai fericite și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Pe Bursucu îl puteți urmări în fiecare duminică, de la ora 20:00, prezentând alături de Ana-Maria Barnoschi cel mai iubit show concurs,  “Roata Norocului”, la Kanal D. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.