Exclusiv! Cum se descurcă la scoală Sofia, fiica lui Victor Slav și a Biancai Drăgușanu. Puștoaica este în clasa 0

Author: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2023, 09:20

Victor Slav este un tatic mandru de fiica lui pentru ca au reusit sa aiba o relatie extrem de apropiata.

Fiica lui Victor Slav și a Biancai Drăgușanu este deja o domnișoară. Micuță a împlinit recent 6 anișori și a avut parte de surprize din partea ambilor părinți. Cei doi s-au străduit să îi facă o zi de naștere pe care nu o vă uita cât de curând și după reacția Sofiei se poate spune că au reușit. 

Citeste si: Exclusiv! Victor Slav, peste măsură de emoționat. Gestul fiicei sale, Sofia, l-a făcut să îi dea lacrimile: "Nu pot descrie ce am simțit în acel moment"

Cum se descurca fiica lui Victor Slav si a Biancai Dragusanu in clasa 0

Victor Slav i-a pregătit Sofiei o surpriza de suflet reușind să o reunească cu o prietena la care Sofia tine extrem de mult și pe lângă jucăriile mult așteptate și tortu, micuță și-a dorit foarte mult să iasă în parcul cu tobogane:" Am petrecut cum și-a dorit, cu tort, cadouri și a avut-o alaturi pe prietena ei Sofie, prima ei prietena.

Apoi am fost în parc, pentru că toboganele sunt viață ei. Am "bifat" tot ce și-a dorit
, a dezvăluit Victor Slav pentru kanald.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Victor Slav, emotii mari pentru Sofia: "Ii explicam că este fetiță mare, la scoală nu este că la grădiniță, unde mai puteam întârzia"

 

La 6 ani, Sofia este deja eleva în clasa 0, iar părinții ei au fost alaturi de ea în prima zi de scoală să îi mai treacă emoțiile că proaspăt scolar. Victor a povestit că a avut o discuție foarte serioasa cu Sofia pe aceasta tema căci grădiniță nu se compara cu scoală: "Anul acesta a început scoală, este în clasa 0, și îi explicam că este fetiță mare, la scoală nu este că la grădiniță, unde mai puteam întârzia, acum trebuie să ajungem la program și regulile sunt mai stricte.

I-am spus că acum o să învețe să facă literele, cifrele și mi-a răspuns: "Da, dar eu o să mă descurc pentru că sunt foarte deșteaptă și o să învăț foarte bine!". Mai nou a învățat să despartă în silabe și când ne întâlnim timp de o ora îmi cere să îi spun cuvinte și ea le desparte în silabe, a completat vedeta.

 

 

 

Taguri: