Exclusiv! Cum se înțelege sora lui Jador, Camelia Dumitrache, cu toți frații ei: "Ne sunăm de 20 de ori pe zi"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 13 dec 2022, 11:24

Cum se intelege Camelia Dumitrache cu restul fratilor ei

Sursa: Instagram

Se stie ca faimosul cantaret are o familie numeroasa, insa niciodata nu a vorbit despre faptul ca ar fi tensiuni intre frati.

Celebrul cântăreț nu a făcut niciodată un secret din faptul că are o familie numeroasa, ba mai mult când a devenit faimos și a început să câștige bani, primul lucru pe care l-a făcut a fost să își ajute familia să iasă din impas. Fiind mulți frați la părinți, Jador a recunoscut că nu a avut o viață ușoară, dorindu-și multe lucruri și neavand bani să și le cumpere ca și copil.

Cântărețul vorbea de lucruri normale pe care aproape orice copil le are, însă el își dorea doar bani de pâine. Cu timpul, toți frații cântărețului au beneficiat de ajutorul lui, iar acum sunt la casele lor. Camelia, una dintre surorile lui Jador care este bineînțeles și înzestrată cu o voce dumnezeiasca, recunoaște pentru wownews că are o relație strânsă cu toți frații ei.

Cum se intelege Camelia Dumitrache cu fratii ei

Citește și: Exclusiv! Sora lui Jador, Camelia Dumitrache, dezvăluiri despre iubitul ei: "Este foarte sincer. Suntem de trei ani împreună!"

"Eu nu am cum să fac o diferență intre ei. Vorbesc foarte des în fiecare zi, aproape cu toți. Cea mica mă suna de 30 de ori pe zi. Copilul lui Răzvan are 10 luni, vai, cât este de frumos, e dolofan.

Cei trei frați seamănă foarte mult intre ei. pe fiul lui Răzvan îl cheamă Timotei, a dezvăluit Camelia foarte entuziasmata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce apreciaza cel mai mult sora lui Jador la iubitul ei

Cât despre relația cu iubitul ei, sora lui Jador mărturisește faptul că niciodată nu s-au certat, ba mai mult când exista astfel de tentative, cei doi iau instant poziția mutului și încearcă să aplaneze discuția aprinsa prin tacere. La ei funcționează cel mai bine aceasta tactica, spune Camelia: "Noi suntem serioși când suntem doar noi doi.

Nu vorbesc de fata cu toată lumea. Apreciez că e un băiat serios. Daca avem o discuție serioasa, îmi spune să nu bag în seama. M-a ajutat foarte mult, m-a susținut foarte mult. M-a învățat să nu bag în seama comentariile răutăcioase.

 

 

Taguri: