EXCLUSIV! Cum sunt INSELATI romanii care pleaca la munca in Portugalia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:01

Acum patru luni, Eugen Tomescu a plecat cu contract de munca in Portugalia.

Voia sa castige o paine mai buna, asa ca a semnat un contract cu o firma de recrutare din Romania. Una i s-a promis insa in tara si alta a gasit in strainatate. Pe langa bani si conditiile de viata erau cu totul altele decat i se promisese. A fost cazat in incaperi insalubre, dupa cum arata imaginile pe care le-a filmat. Pana si aragazul era improvizat.

Mai mult, in luna decembrie, a fost anuntat din senin ca firma renunta la serviciile lui si trebuie sa se intoarca acasa.
Nu i s-au spus motivele, asa ca omul a cautat raspuns la firma angajatoare din Romania. Aici insa a avut parte de usi inchise in nas si amenintari cu politia. Ca Eugen mai sunt si alti zeci de muncitori care au inceput sa se intoarca in tara sa-si caute dreptatea la firma angajatoare.

Nici pe ei nu i-a lamurit nimeni de ce au primit mai putini bani. Firma angajatoare nu dorit sa ne ofere niciun punct de vedere, in ciuda insistentelor noastre.
Asa ca, in loc de concluzie, il lasam pe Eugen Tomescu sa le dea un sfat romanilor care se gandesc sa-si faca un viitor in strainatate.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.