EXCLUSIV! Dan Puric: “E nevoie sa ma intalnesc cu publicul, nu sa explic spectacole!” VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 22:45

Echipa “Draga mea prietena” a stat de vorba cu marele artist, Dan Puric, imediat dupa terminarea unui spectacol aniversar.

Cu ocazia implinirii a cinci ani de la premiera spectacolului “Rencontres”, produs de Dan Puric, artistul si compania sa de teatru au organizat o ceremonie aniversara. Imediat dupa incheierea specacolului, Cristina Cioran, prezentatoarea emisiunii “ Draga mea prietena ” a reusit sa ii ia lui Dan Puric un interviu. Actorul a vorbit in exclusivitate despre teatru, oameni, umor, dar si dragoste.

Dan Puric a explicat ca simte nevoia de a se intalni cu publicul lui.
Le numeste conferinte, iar acest gen de intalniri reprezinta un act de dragoste fata de public, fata de oameni, in general, dupa cum insusi artistul marturiseste. “ Eu imi iubesc publicul si e nevoie de aceasta prefata ”, a declarat Dan Puric. Artistul este dezamagit ca Romania se prabuseste din punct de vedere spiritual si de aceea el cauta cu disperare oameni care si-au pastrat sufletul. “ Stiu ca exista ”, a spus increzator actorul.


El a continuat sa vorbeasca despre lumea sa interioara, una tragica si dureroasa, dar care, cu toate astea, nu aduce deznadejde. Insa, in viziunea sa, umorul romanesc, cu radacini din epoca dacica, ne poate ajuta sa intelegem profund lucrurile, izbavindu-ne chiar si in fata mortii. “ Umorul este rasul in fata mortii, ne izbaveste ”, a spus Dan Puric.