EXCLUSIV! David Alexandru Dobrincu, puștiul- vedetă care la 11 ani a rupt showbiz-ul în două. Cezar Ouatu îi prevede un viitor strălucit la Hollywood

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 29 dec 2022, 02:50

David Alexandru Dobrincu canta alaturi de Cezar Ouatu

David Alexandru Dobrincu este nu doar senzatia showbiz-ului, insa pustiul de 10 ani a cucerit tot ce se poate la capitolul vedete din Romania.

Carismatic, inzestrat cu un munte de talent la capitolul muzica si actorie, David Alexandru Dobrincu face furori in lumea celebritatilor din Romania. La 11 ani, pustiul-vedeta, a reusit sa cucereasca inimile a multor celebritati din Romania, fiind invitat la zeci de emisiuni unde si-a etalat atat calitatile vocale cat si cele de entertainer. Daca publicul Kanal D a facut cunostinta prima data cu David in iarna cand i-a facut o declaratie de neuitat Vivianei Sposub pe scena Bravo, ai stil! Celebrities, ei bine, David Alexandru are antecedente in lumea showbiz-ului, dar mai ales in cea a cinematografiei deoarece este unul dintre

protagonistii filmului care face senzatie pe Netflix "Tabara" unde a jucat alaturi de Selly, Cristi Munteanu si alti actori tineri. 

Citeste si: EXCLUSIV! Bursucu despre ticul pe care nimeni nu l-a observat până acum în direct. Care este cel mai mare defect al matinalului "Dimineața cu noi"

David Alexandru Dobrincu, pustiul care face senzatie alaturi de Cezar Ouatu si Maia Morgenstern

Pe langa asta, David Alexandru a fost luat sub aripa lui Cezar Ouatu, iar din 2021, cei doi au mai multe proiecte muzicale impreuna si mai mult decat atat s-a legat si o prietenie foarte stransa intre ei chiar daca diferenta este de 30 de ani. Cezar a declarat ca: "Acum un an drumurile noastre s-au intalnit datorita celei mai mari fane ale noastre, mama lui David care este manager, tour manager, stilist si tot ce are nevoie el.

Mi-a placut aceasta determinare din partea mamei lui David cat si carisma de care el beneficiaza asa la secunda. Mai rar sa gasesti copii, tinere talente pentru ca David este si un tanar actor desavarsit pentru varsta lui, cu filme."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

David: "In curand, o sa incep filmarile la un nou film "O secunda" unde voi avea onoarea sa joc alaturi de marea doamna a cinematografiei romanesti, doamne Maia Morgenstern care va fi psiholoaga acestui film. Parintii mei din film vor fi Monica Davidescu si George Hossu. O sa joace si Kamara de la AlbNegru."

Cezar Ouatu: "Intre acute si armonii, la lectiile de canto, mai vorbim si barbateste.

De la prima ora de canto, a vrut sa imi fure iubita. Nu avem avel raport mentor-discipol, suntem prieteni cumva si asta ma bucura foarte mult. Avem o conexiune. Noi reusim sa avem o conexiune speciala si am devenit prieteni foarte buni.

Citeste si: EXCLUSIV! Era să-l coste scump! Ce a pățit George Tănase de la "Dimineața cu noi" la o nuntă în momentul când a ieșit să fumeze o țigară: "M-am chinuit mult să mă sustrag"

Cezar Ouatu si David Alexandru Dobrincu, conexiune stransa chiar daca ii despart aproape 30 de ani

David: "Imi explica despre muzica, ma punea sa fac exercitii de vocalize si gandul meu si ochii erau la iubita lui Cezar."

Pentru cei doi urmeaza proiecte de anvergura unde atat Cezar cat si David vor fi foarte implicati. Urmează un proiect cu care vom debuta – primul stand-up comedy muzical, intitulat The three tenors, o parodie după cei trei tenori faimoşi Pavarotti, Carreras şi Domingo. Va continua cea de-a patra ediţie a festivalului FICCO pe scena Filarmonicii din Ploieşti, tabăra de creaţie FICCO Music Camp la Ferma Dacilor unde voi pregati celebra omleta a la Cezar Ouatu, a declarat cantaretul in exclusivitate pentru kanald.ro.

 

Taguri: