EXCLUSIV! De ce ar puteai ieși Bianca șifonată din relația cu Robert și de ce ar trebuie să îl accepte pe Sorin. Cum ar putea fi rănită concurenta din Casa Iubirii

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 ian 2023, 02:45

De ce Sorin este mai potrivit pentru Bianca decat Robert

Sursa: Instagram

Bianca și Sorin ar putea forma un alt cuplu frumos în Casa Iubirii, însă de vina ar putea fi unele trăsături ale celor doi concurenți care i-ar putea distrage de la scopul inițial.

Desi pare o fire foarte stăpână pe ea, Bianca are unele minusuri care într-o relație, cum ar fi cea cu Sorin, ar putea să o destabilizeze. Sorin și Bianca încearcă să formeze un cuplu desi Cristian Comanici, unul dintre foștii concurenți Puterea Dragostei, a declarat că daca ar fi în locul concurentului din Casa Iubirii nu ar mai încercă o relație cu Bianca având în vedere atitudinea ei.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce meserie vrea să aibă David, fiul Andreei Mantea, când va crește! Prezentatoarea Casa Iubirii, surprinsă să afle ce crede David despre meseria ei

Bianca, indencisa intre Sorin si Robert

Cristian Comanici: "Ea tine să se facă plăcuta, tine din scurt. Și eu pot fi într-un anumit fel, să fac omul să mă placa, însă după ceva timp, lucrurile se vor destramă.

Bianca încearcă să creeze o impresie și celor din casa și de acasă. Orgoliu la ea, ea i-a făcut acest lucru lui Cristian. Ea e Gemeni. Da, am o conexiune aparte, o înțeleg, am trecut prin același lucru, e vorba de orgoliu. Răspunsul ei este "NU" din start. Eu nu aș face nimic în locul lui Cristian. Daca nu văd seriozitate din partea unei femei, nu mai lupt. Ce simt eu contează cel mai mult,"
a
dezvăluit Cristian Comanici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce Bianca ar trebui sa se orienteze mai degraba catre Sorin decat fata de Robert

Citeste si: EXCLUSIV! Avertisment dur pentru Kinga în relație cu Radu. Ce se întâmplă cu ea în cadrul reality-show-ului Casa Iubirii

Însă, astrologul o sfătuiește pe Bianca să își canalizeze energia într-un mod mai eficient: "Bianca ar trebui să analizeze mai mult lucrurile înainte să le îndeplinească. Se poate uneori izola și să dăruiască mai mult, însă ce se mai poate observa este că are o tinere de minte foarte mare, este foarte despteapta.

Are nevoie să fie lăudată și susținută pentru că poate foarte ușor stinsa. Daca este mai mult criticata, nu vă face fata. Aceasta fata are nevoie de susținere țoață viață. Este că o lumânare care se întețește daca sufli. De asemenea, emitional are un deficit de energie și este foarte ușor de rănit. Analizează mai mult lucrurile înainte de a decide. Bianca cu Robert ar putea funcționă. Sorin însă este un om nobil, o susține",
a declarat numerologul Nicoleta Ghiris pentru canalul  wownews