Exclusiv! De ce fata cea mare a Aneimaria Prodan a renunțat la modeling: ""Mi-a plăcut să stau departe de lumea aia" 

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 sep 2023, 02:40

Fiica cea mare a celebrei impresare s-a mutat la New York unde locuieste singura si isi vede linistita de cariera ei.

Rebecca Prodan Dumitrescu, fiica cea mare a Aneimaria Prodan, fire discreta care nu caută sub nicio forma lumina reflectoarelor a povestit într-un interviu pentru wownews despre cariera de model, dar și despre proiectele ei profesionale de care este mandra, mai ales că a reușit prin forte proprii. Rebecca a absolvit celebrul Institut de Moda de la Milano, a stat câțiva ani în Italia, însă a simțit că viață ei este la New York, acolo unde spera să își consolideze cariera legata tot de moda.

Nu mai profesează că și model desi a fost în celebre prezentări ale designerilor internaționali de renume pentru că nu este de acord cu ce se întâmplă în aceasta lume hotărând să stea departe de ea.

Citește și: Exclusiv! Cum arătau Sărbătorile de iarnă în familia Ilincăi Vandici în copilărie: "Am crescut la țară lângă Oradea unde se păstrează neîntinate tradițiile"

Rebecca, fiica Aneimaria Prodan:" M i-a plăcut să stau departe de lumea aia"  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Eu stau singura acum la New York. Mi-aș dori să fac ceva mai mult, eu, singura. Eu am fost model pentru că am văzut-o pe mama fericita.

Îi placea să mă vadă de când era mica. Zicea că o să fiu model, dar cu cât am crescut, am învățat mai mult și am învățat cum este, de fapt, în lumea aia și cum sunt tratate modelele și ce se întâmplă în spatele scenei, mi-a plăcut să stau departe de lumea aia. Eu mi-am făcut prieteni, am viața mea acolo. Eu am fost puțin mai diferita decât mama și Sarah.
Ele nu sunt rușinoase. Mie îmi place să fiu mai ascunsa, să îmi văd de ce îmi place mie. Mi-am găsit liniștea, sunt fericita, comfortabila"
, a dezvăluit Rebecca extrem de sincera. 

Citește și: Exclusiv! "Sunt deja la a treia operație!" Sarah, fiica Aneimaria Prodan, vorbește deschis despre accidentarea care a scos-o din circuitul de baschet

Rebecca se intoarce in ianurie in America

Rebecca a mai povestit că va mai rămâne în Romania până în ianurie și Sărbătorile de iarna le vă petrece cu familia, însă nu știe exact unde vor merge toți: "Eu mă întorc în America în ianuarie. Îmi plac Sărbătorile aici pentru că sunt cu Sarah, cu mama, cu Bebe. Mama e o femeie puternica, face foarte multe chestii.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.