EXCLUSIV | De ce nu-și expune Andreea Tonciu fiica în mediul online: „Îmi este foarte teamă de chestia asta”. Ce crede vedeta despre cei care fac asta constant

Autor: Diana Bostan

Andreea Tonciu nu este de acord cu expunerea copiilor în mediul online.

Sursa: Instagram: Tonciu Andreea Oficial

Andreea Tonciu a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Follow us” dacă este sau nu de acord cu expunerea copiilor în social media.

Andreea Tonciu, mama unei fetițe pe nume Rebeca, a afirmat ferm că nu este de acord cu această practică, considerând că părinții care își expun frecvent copiii fac acest lucru din dorința de a câștiga bani, nu pentru a obține aprecieri în mediul online.

Citește și: Maria Tonciu, înșelată de fostul soț cu menajera?! „Am vrut o răzbunare” Cum a aflat mama Andreei Tonciu de infidelitatea soțului

Vedeta nu dorește să-și expună excesiv fetița în online

În cadrul emisiunii „Follow Us ”, Andreea Tonciu a intrat prin apel telefonic pentru a discuta despre subiectul tot mai controversat al expunerii copiilor pe rețelele sociale.

Andreea Tonciu: Nu sunt de acord cu expunerea copilului în social-media. Consider că cei care își expun copilul foarte des, consider că ei vor să facă bani, nu view-uri sau like-uri.

Eu gândirea asta o am.

Citește și: Andreea Tonciu, adevărul despre divorț: „Să punem punct, gata”. Cum se înțelege vedeta cu Daniel Niculescu

În materialul de mai jos, vedeta a explicat că, în cazul său, își împărtășește momentele alături de fiica ei, Rebeca, doar prin câteva story-uri ocazionale, fără a o implica în emisiuni sau campanii publicitare. 

Andreea Tonciu: Eu cu Rebeca fac niște story-uri în mașină și atât. Eu nu o postez constant, nu o duc la nu știu ce emisiune, la nu știu ce prezentări sau să facă reclame undeva. Copilul la vârsta asta trebuie să învețe și să aibă o copilărie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

De ce se teme Andreea Tonciu atunci când vine vorba de expunerea copiilor în online

Teo Trandafir, moderatoarea emisiunii, a întrebat-o pe Andreea Tonciu despre riscurile la care se expun copiii atunci când mamele aleg să îi expună excesiv. Vedeta a răspuns că, având în vedere că este o persoană cunoscută, conștientizează pericolele la care ar putea fi supusă fiica ei, în special în contextul societății actuale, care, în opinia ei, nu mai este la fel

de sigură ca odinioară. 

Andreea Tonciu: În primul rând, fiind și fată de persoană cunoscută, îți dai seama că sunt foarte mulți care nu mai țin cont, care pot să le abuzeze. România nu mai e ce a fost. Mie îmi este foarte teamă de chestia asta. Mi-am dorit fată, dar acum voiam băiat. Că nu mai aveam atâtea griji.

Citește și: ”Am rămas gravidă imediat” Cum s-au cunoscut Andreea Tonciu și Daniel Niculescu. Bruneta face dezvăluiri incendiare despre povestea lor de dragoste

Vedeta a mărturisit că nici soțul ei nu este de acord cu expunerea fiicei lor la TV sau în mediul online. Andreea Tonciu își dorește ca fiica ei să se bucure de copilărie și să învețe.

La final, Andreea Tonciu a lăsat să se înțeleagă că nu este exclus să se întoarcă la viața de vedetă, recunoscând că îi este dor de emisiunea „Bravo, ai stil”, unde s-a simțit foarte bine.

Teo Trandafir: Te-ar tenta să te întorci la lumina reflectoarelor?

Andreea Tonciu: Am chef de un ”Bravo, ai stil”. Mi-e tare dor. M-am distrat foarte tare și mi-a plăcut.